Ie mozna bzpiecznie wyciagnac z 2.4 175km??
Printable View
Ie mozna bzpiecznie wyciagnac z 2.4 175km??
Aha:-) bo ja w gt usuwalem całkowicie ale bez wyprogramowania. Tak poradził mi Marcin z Cinsoftu. Wywala się fizycznie i nic więcej.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Tylko usuniecie fizycznie daje 100% pewnosci. I takowe polecam.
To programowe to jak ktos sie domaga to przy strojeniu wylaczam.
Pare osob jezdzilo tylko z usunieciem programowym. Nie mam od nich sygnalow ze sie cos stalo, ale patrz pierwsze zdanie ;)
[MENTION=4833]maly_777[/MENTION] Chyba masz zapchaną skrzynkę bo moje wiadomości nie dochodzą do Ciebie, nie mam ich nawet w folderze wysłane :)
maly, opróżnij skrzynkę.
Zwiększasz dawki startowe dla 1.9 jtdm 8v? Jaki koszt? I przy okazji wyłączenie EGR?
Pozdro :)
Mógłbym prosić o info na temat ceny wyprogramowania egr/klap ar159 2.4jtdm 200hp, ewentualnie przybliżoną lokalizację. Pozdrawiam serdecznie
ja poproszę wycenę 156 jtd 105 cf2 program jakiś mocny żeby to chociaż trochę jechało :)
Jaki koszt wylaczenia + zaslepienia EGR + chip w 1.9 jtd 16v alfa gt?
Jakie paramety po tym są?
Witam. Jaki jest koszt wgrania nowej mapy do 1.9 JTD 140 oraz sczytanie aktualnej. Mam wgrany soft na 170 km ale wywala mi przeładowanie turbo. Posiadam drugi soft z poprawionymi wartościami.
napisałem pw o chiptuning
napisałem pw tydzień temu, można prosić o odpowiedź ?
Można prosić o namiary w wawie na chip tuning , chciał bym zwiększyć moc swojej belli.
mały_777 opróżnij skrzynkę :-)
Udało się Wam skontaktować? PW nie wychodzi, bo jest pełna skrzynka.
Daj jakiś namiar na siebie , mam 1.9 8v 120km , przydało by sie troszkę ją wzmocnić co proponujesz?
Z kolegą jest słaby kontakt nie odbiera PW ani telefonu i nie można dokończyć wczeSniej umówionych i rozpoczętych prac
Jak to jest z tym podnoszeniem mocy? Musze jechać na hamownię przed i po skoro silnik pracuje prawidłowo?
Wróciłem do żywych.
Zapraszam ponownie do kontaktu zainteresowanych.
Polecam Patryka (maly_777), byłem dwa razy i wszystko git. Najpierw na wyłączenie egru, później chip i moje 8v ożyło :D
Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka
Witam, wysłałem wiadomość na pw w sprawie dpf. Proszę o kontakt telefoniczny w razie pytań
Pozdrawiam
[lang=en]Hey! Do you do other cars than Alfas? I have a Volvo that needs some tuning...
Skrzynka przepelniona. Jak sie skontaktowac z maly_777?
Jest na grupie Warszawscy Alfaholicy na FB :)
https://www.facebook.com/groups/wars...?ref=bookmarks
Witam,
Ma ktoś kontakt do kolegi Maly777 poza forum?
Witam. Może mi ktoś wysłać numer albo adres do Patryka maly777? Na pw. Z góry dziękuję. Waldi.