a jak będzie 21 osób to dla tej jednej zabraknie ognia czy jak? :D
Printable View
jak będzie padało to już w ogóle klimat z Rambo II :D a co do umazania farbą to polecam (zwłaszcza dziewczyną) pod maskę założyć jakąś chustę albo cienką czapkę (ewentualnie czepek z basenu xD nie nożart :D) żeby uchronić włosy :) a pod kombinezon jakieś cienkie rzeczy, co uchroni trochę przed siniakami
Milej zabawy pany i panie :)
Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2
Następnym razem musisz wpaść - dawno Cię nie widzieliśmy :)
ja też będę szwarak 2 osoby
Aktualna Lista uczestników:
1. Mask (2)
2. radexon (1)
3. Abidibi1509 + Tusia147 (2)
4. semri + Justyna (2)
5. Fucel (1)
6. Semprefedele + Marta (2)7. GregoR + Gosia (2)10. Tracy (1)
8. Szwarak (2)
9. AdamOoo (1) - na 75%
11. Adam (1)
Mask, na fejsie pisała mi jeszcze Ula ze swoim facetem i Dorota, że będą. Co prawda oni w 3 podjadą około 12 na samo ognisko chyba. Prosiłem ich żeby sami się wpisali w temacie.
Słuchajcie, (głównie Semri i Tracy) o której spotykamy się na Lidlu w Świeciu?
Ok 8:50?
Mask takie pytanie czy da rade jeszcze dwie osoby wkręcić??
Bo przyjechali do mnie siostra z chłopakiem:D
Wszyscy chętni są mile widziani, jak będzie nas ponad 20 to też żaden problem :)
Szczerze mówiąc nigdy nie miałem okazji uczestniczyć w takich spotach ale postaram się chociaż pojawić o 9:30 bo niestety ale paintball nie pasuje godzinowo - ew. później do was dołączę towarzysko na papieroska przy grill'u tudzież w innych okolicznościach ;)
Do zobaczenia jutro na polu bitwy :D
Przyjemności dla Was od tych pracujących :)
to czekam na fotki najlepiej jeszcze dzis ja siedze w bialymstoku i moge sie pocieszyc zdjeciami
Dzięki wszystkim za dobrą zabawe:)
Wrzucam 4 fotki które zrobiłem telefonem:D
Przed wyjazdem do Atomic:
Załącznik 94682 Załącznik 94684
Ognicho i w tle grill:
Załącznik 94683 Załącznik 94685
Sorry za jakość ale to telefonem:D
Świetna zabawa, wg mnie najlepsze spotkanie jeżeli chodzi o atrakcję spotu! Nr 1 na liście... :) Tych co nie było, niech żałują - lecz to i tak za mało.
Kiedyś to trzeba powtórzyć - można pokusić się o wyjazd do Bydgoszczy w miejsce o którym mówił Łukasz :)
Fotki z przerwy na polu bitwy postaram się przesłać niebawem :)
Czarnula 147 i jej strzelająca ekipa też dziękują :)
Przede wszystkim dziękujemy w imieniu wszystkich Mask'owi za organizację przecudnej imprezy :) wszystkim uczestnikom za przednią zabawę :) Naprawdę się wyszaleliśmy i wyrzyliśmy w sposób kontrolowany :) i na koniec cytując słynny film animowany "Jaaa chcee jeszcze raaazz!" :D
Świetnie było. Dużo kobitkom się należy, ściagnęły więcej przeciwników niż my, chłopy.
Też liczę na Łukasza :) jakby co, pomogę w organizacji.
... pięciu :)
nieważne :D tym bardziej się nie przyznawaj, że tylu nas stało :D ale za to z flagą się odbiliśmy :D
Wypad świetny:)
Akcja flaga zajebista :d dzialo sie :p powtorka musi być:)
Dzieki wszystkim za akcje tą całą. Działo się dużo:)
Klepnięte z Note 2
Ja również serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom gry w wojnę oraz reszcie przybyłych :) Zabawa była pierwszorzędna :D
Moje statystyki, o ile się nie mylę to 5 zgonów i 7 lub 8 zabitych, najważniejsze, że wyszedłem na plus! :P Wyłapałem jednego headshota od Adiego, ale bezboleśnie, maska przyjęła to na siebie.
Wymęczony, rany opatrzone, morda ucieszona - i o to chodzi :D Niżej trochę fotek ode mnie:
Parkowanie na McD :)
Załącznik 94715Załącznik 94716
Felga 19'' Ti, JEST MOC! :D
Załącznik 94717
Foty indywidualne autek i na koniec mała grupowa :P
Załącznik 94718Załącznik 94719Załącznik 94720Załącznik 94721Załącznik 94722Załącznik 94723Załącznik 94724Załącznik 94725Załącznik 94726Załącznik 94728Załącznik 94729Załącznik 94727
A to mała pamiątka z ostatniej rundy. Kto mnie trafił jak klęczałem pod kadłubem samolotu?! :D
Załącznik 94730
PS. Kuba... Jak tam jajka? :D
Tak tylko nadmienię, że jednak został pobity rekord frekwencji :D
11 Alf było na McD, a potem jeszcze dojechały 2, więc 13 :) W listopadzie, również w Grudziądzu - było wtedy 12 :D
Czyli jest tędencja wzrostowa i coraz więcej alf jest sprawnych jeżdżących:D
Hehe:D
Toruńska załoga również dziękuje za świetną zabawę :) Siniaki jeszcze przez jakiś czas nie dadzą zapomnieć o zaciętej bitwie :D
świetna zabawa było syto ... co powiecie na starcie Alfaholików vs BMW Grudziądz ?
Mamy chyba mało ograną ekipę :) Najlepsi wczoraj akurat nie mieli Alfy w posiadaniu :P