Proszę o informację osoby z dziećmi w jakim są wieku. Muszę wiedzieć jak liczyć. Kto się nie odezwie to liczę wszystkie jako osoby dorosłe.
Proszę o informację osoby z dziećmi w jakim są wieku. Muszę wiedzieć jak liczyć. Kto się nie odezwie to liczę wszystkie jako osoby dorosłe.
Nas można liczyć jako 3 osoby dorosłe .
2 sarkofagi;) + 1 już nie dziecko a jeszcze nie dorosły/15/.
u mnie dwie dorosłe osoby i dziecko 10 miesięcy.
hmm... Marek ja cały czas czuje się dzieckiem ;)
O tym nie pomyślałem :) ja nadal ssę cyca :)
To zapraszam. Tylko musicie z kimś spać w łóżku i nic nie jeść :P chyba że przywiezione mleczko :P
- - - Updated - - -
Niestety pani w dotychczasowym domku wycofała się z obietnicy twierdząc, że jej syn coś sobie zaplanował.....
Ale byłem w ten weekend załatwić nowe miejscówki. Nie udało się niestety trafić tego samego. O ile różnice cenowe nie są duże i pokryję je sam, to niestety trochę zmienia się sytuacja z dziećmi. Nie ma pokoi dwójek tylko większe i właścicielka liczy dziecko w wieku 1-8 lat po 20zł. Z racji na duże pokoje to nie da się jej przekonać że dziecko będzie spać z rodzicami. Przepraszam za niedogodności. Czyli dziecko do roku gratis, 1-8lat 55zł (40+15 jedzenie). Opłaty wyglądają następująco:
1. Ja :)
2. madmax = 95+95+95=285zł
3. Dziubek99 = 95+95+55=245zł
4. rivt = 95+95=190zł
5. bartekalfa166 =95+95+55=245zł
6. xzixeres =35+35=70zł
7. gipsik85 =95+95+95=285zł
8. rafal0717 =95+95+95=285zł
Proszę o szybkie wpłaty żeby kolejny właściciel domku się nie rozmyślił.
Marek Śmigielski
eKONTO 58 1140 2004 0000 3102 5048 2467
w tytule proszę wpisać nik forum.
- - - Updated - - -
Osoby które się jeszcze zastanawiają czy pojawić się w tym zaszczytnym gronie uprzedzam, że są jeszcze tylko dwie miejscówki w gwarantowanej cenie i w tych dwóch domkach.
- - - Updated - - -
Aha. Zmieniamy wiochę. Teraz miejscówki wytypowałem w Stroniu Śląskim. Jeszcze bardziej malownicza lokalizacja.
Program zostanie opublikowany do końca maja wraz z wykupieniem miejscówek.
....hmmm... Bardzo się cieszę .... bedąc w Stroniu Śląskim może w końcu odwiedzę rodzinkę dawno nie widzianą:)
A okolica też piękna .....Wpłata już jutro rano .
Domki położone są naprawdę w malowniczym miejscu. O wiele ładniej od poprzednich. A dojazd to już uczta dla naszych aut i kierowców. Kilkanaście kilometrów pięknych i ostrych serpentyn do przejechania. Niezła gratka :)
Ja już się cieszę ;) tym bardziej , że ostatnio byłam w tych rejonach ponad 20 lat temu .
Każdy "samochód" ma przydzielony pokój :) Nie będzie żadnego mieszania czy łączenia. Ty jako jedyny będziesz w parze, więc jedna dwójka jest.
- - - Updated - - -
Każdy pokój ma własną łazienkę oczywiście. Mam możliwość wynajęcia całych nowych dwóch niezależnych domków obok siebie, ale w każdym domku są dwie łazienki na cztery pokoje. Jednak z tego co się rozeznałem to wolicie mieć swoje łazienki. Dlatego też tak będzie.
No to ok, towarzyszka jest szczęśliwa :D
- - - Updated - - -
Chce ktoś się ustawić żeby spotkać się po drodze ? Ja będę jechał z Łodzi więc jak ktoś jest po drodze albo z okolic i ma chęć to poprosżę PW.
Tam im pokaż w jakim stanie są 166-tki z łódzkiej grupy - bo podobno jak nie zobaczą to nie uwierzą :) udanego zlotu :)
Widać tylko Twoja jest w takim stanie że nie dojedzie :P
Akurat trafiłeś :) bo coś mi gaśnie na wolnych i słabo ciągnie, teraz strach by był wybrać się gdzieś dalej - jutro jadę na diagnozę :)
Przyholować Ci tego gruźlika???
Spoko, te 330km w jedną stronę - jakoś dopcham :)
Już Ci (i masie) pisałem. Napaleni jak szczerbaty na suchary byli oboje. A teraz zaniemogli. Za to robicie grilla u siebie i ja przyjeżdżam z browarami.
Oj wiemy, wiemy. Tak wyszło. My z Masą chcemy mieć odpowiednie wejście, dłuuugo oczekiwani - wpadniemy za rok :)
Taaaa jasne..... Ale i tak czekam na grilla u Was w tym roku.
I przyjedziesz do Nas do Łodzi ? na 100% ?!!!
A czemu nie? Wezmę browary, mięsko. Przy okazji coś pozwiedzam w okolicy.
No to jak tylko będzie się co szykować u Nas to dam znać.
My mamy spotkania cykliczne 2 razy w m-cu. Tu można śledzić jakby co :)
http://www.forum.alfaholicy.org/pols...lodzi-217.html
Ale Ty masz grilla zorganizować. A nie ja przyjadę na spota a Ty jak zwykle mi napiszesz że akurat nie możesz, zmieniasz auto albo kot Ci zawał dostał.... Nie masz ogródka czy działki kawałek???
Wiesz dlaczego nie przyjeżdżam na Twój zlot, a do Łodzi mam 15km więc staram się być praktycznie zawsze. Nie mam kota :)
Mam psa i królika także w sumie nawet większe prawdopodobieństwo :)
Spoko, jak powiesz, że przyjeżdżasz to będę na pewno - nie ma to czy tamto.
Marek u mnie dziecko ma 10 miesięcy także rozumiem że bez opłaty?
Oczywiście.
4. rivt = 95+95=190zł
6. xzixeres =35+35=70zł
8. rafal0717 =95+95=190zł
O widzę , że mamy już zielone światło ;)
Marek dopisz mnie do listy.
QBA i Dagmara :)
Nie możliwe :)
4. rivt = 95+95=190zł
6. xzixeres =35+35=70zł
8. rafal0717 =95+95=190zł9. QBA =95+95=190zł
Czekam na wpłaty. Jeżeli wszyscy wpłacą tak jak się zobowiązali to zostanie już tylko jeden wolny pokój w "naszych" domkach.
- - - Updated - - -
Ja jestem w trakcie planowania napiętego grafiku na sobotę :D
Marek podaj namiary lokalizacji noclegu, bo jestem w trakcie przekonywania połowicy do wyjazdu,a ona jak to kobieta chce zobaczyć pokoje );. Oczywiście jak jeszcze się wcisnę.
Jeden z domków:
http://www.noclegikukulka.pl/galeria.php
Drugi nie ma strony internetowej.
- - - Updated - - -
No nie ociągać się z wpłatami, cena nie spadnie :) i tak już załatwiłem mega tanio.
Czujnik położenia wału z robotą 180 pln - nocleg mi poszedł w kabelek :) ale teraz już jest git :)
Kasa pójdzie dzisiaj, btw na miejsce jest mniej niz 330 km :D przez czechy idzie skrocic troche
Skąd Ty jedziesz????
- - - Updated - - -
Dla chcących jechać drogą Złoty Stok-Stronie Śl. odradzam - masakryczne dziury. Ta z Żelazna przez Lądek też jest do dupy. Najlepiej bo prawie cała nowa i piękna droga (serpentyny) jest jadąc trasą 33 obok Bystrzycy Kłodzkiej i na "szczycie" obwodnicy skręcamy na Stronie Śl. przez Idzików i Sienną.
Marek dopisz Danus77 + Kasia + Wiki + Maksiu.
Napisz mi na pw ile za całokształt i ile na już do zapłaty
P.s. Mi nawi tez każe jechać przez czechy
Wysyłane z mojego MB526 za pomocą Tapatalk 2
Zacnie Danus :) odbierzesz swoje zaległe piwka :P
- - - Updated - - -
Aha, czyli przez Głuchołazy. Nie wiem jak wygląda na całej długości droga z przełęczy Nowej Morawy ale jak tam do granicy dojechałem to był mizerny i dziurawy asfalt przez las. Ale może warto zamiast jechać przez Kłodzko. Sprawdzę Wam tą drogę za tydzień lub dwa.
- - - Updated - - -
4. rivt = 95+95=190zł
6. xzixeres =35+35=70zł
8. rafal0717 =95+95=190zł9. QBA =95+95=190zł
10. danus77 =95+95+55+55=300zł
Dane do przelewu:
Marek Śmigielski
eKONTO 58 1140 2004 0000 3102 5048 2467
w tytule proszę wpisać nik forum.
- - - Updated - - -
To mamy piękny komplet na dwa domki. Jakby jeszcze się ktoś ockną to mogę poszukać dodatkowych miejsc ale ceny i odległości nie gwarantuję. Obecne domki są oddalone od siebie o jakieś 100m.