Dobry film by z tego można było nakręcić :)
Printable View
Dobry film by z tego można było nakręcić :)
zawsze mnie ciekawi co myśli taki golas który musi się uciekać do takich drobnych wałeczków...
a stawia się jakby był nie wiadomo jaką gangstą od grubych spraw :D śmietnikowa mafia buhaha
tłumaczę to sobie tak - Polska to kraj zatrważającej ilości prymitywów to i ich drobne dokonania muszą być gdzieś widoczne
lipa tylko że taka menda jest na forum marki Alfa Romeo
btw bocian - on nie jest złodziejem tylko oszustem :) dla niego gorzej w KK :D
Ale nowy nick "ARcozi" jest zapożyczony chyba od Cosa nostry :lol:
szybkie pytanie ;)
gdzie kolega urzęduje w tej Holandii ?
Mam kliku znajomych z wielkim czarnymi.. i ochotą na białych chłopców.
gejów czy pedałów ? coś zmieniłeś terminologię
Gejów - bo pedały mają mniej kasy podobno wg terminologii no i gej to taki lepszy pedał podobno czyli zapewne lepiej oszukać geja niż zwykłego pedała
:p
buhahahhaha czyli nie tylko potrafisz via ekranik komputera ocenić orientację ale i zasobność portfela :D przezabawne :D
pierwszy raz popłakałem się w dziale ,,Części '' :laugh::laugh:
Dzisiaj dostałem zwrot $. Nie całość bo się pomylił, ale powiedział że wyśle resztę.
No to trochę mu to zajęło... Może reszta poszkodowanych da znać co i jak?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Zamiast 310 dostałem dziś 300.
Hahaha! Byle tylko kogoś w wuja zrobić :D:D:D
Wcześniej gamoń też się mylił :D
Ewenement :lol:
Hahahaha panie ARpomyłka wystaw na allegro swoja Alfa za grubą kasę i wpisz w aukcji że położył na niej rękę Bierber niejaki Justin :D beka z typa
Hahahaha kolejne PW:
Widzę ze jesteś kozak ciekawy jestem jak by było w realu tak się składa ze jestem do środy we Wrocławiu bo potem dalej jadę do Holandii i nie ukrywam w jakim jestem mieście czyli Groningen .......... Może chcesz się spotkać KOZAKU
Nie mogę z typa :cool:
Wbij sobie do tej pustej bani że gdyby na tym forum nie było inteligentnych ludzi już dawno byś leżał połamany w lesie za te przekręty. Zgnieść śmiecia a za człowieka iść siedzieć? Dziękuję postoje pusty cepie
Sory, że odgrzewam, ale jestem ciekawy czy wszystkim oddał już to co miał?
Druga sprawa, jak widać odsyła On nie pełne kwoty. Dla przykładu zamiast 310zł, które "ukradł" wysyła 300pln i twierdzi to pomyłką. Jak na moje to myśli sobie, że te przykładowe 10zł uda mu się zarobić, bo "kupujący" nie będzie chciał już się bawić dalej, żeby odzyskać całość "co do złotówki". On wtedy prostuje jako tako sprawę, bo rzekomo oddaje kasę, ale jednak nie całą kwotę, przez co zawsze te paredziesiąt lub kilkaset złotych uda mu się zarobić ze wszystkich "wałków".
Dlatego koledzy upominać się o wszystko, co do złotówki a jak nie to sprawę zgłosić odpowiednim służbom, a w ostateczności połamać rączki i powybijać parę zębów żeby żaden przekręt nie przyszedł mu już do głowy :)
Oszuścik musi się nauczyć.
Ja wciąż czekam na kasę którą już rzekomo od dłuższego czasu wysyła...
Mały update - kto jeszcze nie otrzymał zwrotu kasy od wspaniałego Ar"coś tam"??
Ja w poniedziałek zgłaszam sprawę do odpowiednich służb które się tym zajmą - łączymy siły??
Ja nie otrzymałem kasy , dałem mu czas do poniedziałku do szesnastej i też zgłaszam jak coś możemy połączyć siły .
Ja jeszcze chwilę poczekam, w sobotę dostałem na maila skan potwierdzenia przesłania kasy poprzez... przekaz pocztowy ;) Mamy XXI w. a gość w dobie internetu itp przesyła kasę przelewem ;) No nic, poczekam chwilę i zobaczymy czy to nie "fake" ;)
UP
Normalnie niemożliwe stało się możliwe ;) Otrzymałem zwrot kasy ;) Co prawda po dwóch miesiącach ale jednak ;) W takim przypadku ja odwołuje akcję. O sprawiedliwości tutaj pisał nie będę bo jak można o niej pisać po dwóch miesiącach - to zostawiam bez komentarza a Ci co w przyszłości będą chcieli coś kupić nie znając sprzedającego, niech przeczytają cały ten temat ;)
Odświeżamy :-)
Menda rozbila 147 i zapewne bedzie sprzedawac graty
Z reszta w skasowanym juz temacie sam przyznal ze ma inne czyste konto na forum i 147 pojdzie na czesci
Tak wiec panowie uwazac na jakies czesci do 147 nawet jezeli sprzedaje je ktos zarejestrowany na forum od dawna bo ta menda juz dawno temu pokazala ze caly proces oszustwa byl zaplanowany nawet poprzez zalozenie kilku kont bo liczyl sie zapewne z banem
Srebrna 147 przed FL z czarną skórą i przebiegiem około 130tys.
Selespeeda tam miala ta menda
Tak wiec ostrzegamy i uwazamy
Brawo Panowie :) czujność to podstawa
Jeszcze mu się nie znudziło :confused: co za typ.
jak widać nie
Jeszcze jedena cechą charakterystyczna - typ nie potrafi używać prawidłowo składni, robi błędy itp.
jo jes na forum prawie dziennie - byda se paczoł we bazar i dział 147 czy jakieś nowe propozycje sprzedania gratów nie som
na AC też dałem ostrzeżenie
a moze mu poprostu wpier... spuscic...
Gesendet von meinem Xperia Arc S mit Tapatalk 2
Ja myślę że jeśli macie jego jakieś tam dane to napiszcie anonima do skarbówki. Sprzedając części musi być płatnikiem VAT że o kasie fiskalnej już nie wspomnę. A skarbówka zaopiekuje się nim z pewnością lepiej niż policja...
Aby prowadzić sprzedaż na takiej zasadzie jak on czyli oferować części z całych aut bądź co bądź w celach zarobkowych powinien mieć działalność gospodarczą a jeśli działalność gospodarcza ma opierać się na sprzedaży części to pierwsze co mu powiedzą w skarbówce to że ma kupić kasę fiskalną.
do określonej kwoty kasa nie jest wymagana ( o ile się nie mylę coś koło 20.000zł )
do oszustw już zupełnie :-)