-
No przydało by się,może tam gdzie ostatnio było małe spotkanie z nowymi forumowiczami;)
Restauracja hetmańska w Byczynie bardzo fajna miejscówka na takie spotkania ;)
Powiedzmy po niedzieli w weekend
Piątek bądź Sobota który dzień bardziej wam pasuje ?Co by było jak naj więcej ludzi ;)
godzina może 18-19??
-
Jak w Byczynie to i ja chętnie się zjawię:) pozdro..
-
Ja zrobię wszystko żeby być :D dajcie dzień szybciej znać żeby stolik zarezerwować ;)
-
Jak dla mnie najlepszy byłby piątek, ale dostosuję się do większości :)
-
piątek? Mniej więcej która godzina? Ja bym tam jak zwykle wolałbym sobotę koło godz 17:00, ale nie wiem jak reszcie pasuje :) I czy ktoś jeszcze jest chętny? Pisać!
P.S. Pany spotykamy się sami czy z połówkami ? Nie chodzi mi tu o % :D
-
Ja też bym był za piątkiem ;) godzina 18 w hetmańskiej
Moja połówka akurat ma drugą zmianę...;D
zróbmy listę
Zwoli
Bzyku 741
adasko156147
dawid1146
pawciu87
chyba jak na razie tyle ale może Paweł z tobą by ktos z Wielunia podjechał ?z Bartkiem masz jakiś kontakt ?
-
To na upartego ta 18 w piątek może być aczkolwiek, wolałbym sobotę :) Ale myślę że nie będę tak długo w pracy więc na 90% jestem :) Kontakt mam do wszystkich tu z Wielunia + Dominik z Bolesławca, a Bartek jest z Praszki. Jak będzie wiadoma data i godz na 100% to napiszę do wszystkich esa :)
P.S. Czyli męskie spotkanie ? :D
-
Witam, ja niestety ale w piątek odpadam mam 2 zmianę :(
-
szkoda, bo dawno nie było spotkania i fajnie by było się spotkać w większym gronie :) Zamienić się nie dasz rady z kimś :P
-
a nie sorrki własnie do mnie dotarło że w piątek mam jednak nockę wiec jest szansa że przyjadę :))