właśnie mijałem stadion i powiem ze na naszym miejscu kilka autokarów stoi, jakies płotki zastawiaja przejscia dla pieszych i jakieś służby pilnujące sie tam kręcą :/
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Printable View
właśnie mijałem stadion i powiem ze na naszym miejscu kilka autokarów stoi, jakies płotki zastawiaja przejscia dla pieszych i jakieś służby pilnujące sie tam kręcą :/
uuuu ale teraz to wszystko potwierane i pewnie dlatego może do wieczora znikną te autokary, jak coś szukamy innego miejsca na parkingu
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=132293&stc=1
moze po 2 stronie torów sie spotkamy??
to kto pierwszy dojedzie niech czeka przy starej miejscówce żeby reszta skumała gdzie się przestawiacie bo później znów będą ale że nic nie mówiliśmy o zmianie miejsca. Zobaczymy na miejscu w każdym razie szukać wolnej przestrzeni :)
Mnie niestety nie bedzie:/ Przygotawanie do imprezki muszę w domu poczynić. Miłej zabawy!!!
ja się mocno postaram pojawić bo mi sie plany dnia zmieniły
Jestem pod SN i jest bez problemu takze nie trzeba sie przenosic
Dzięki za spot :)
Na Narodowym najwięcej jest Alf :P
Mój "Pierwszy raz" na spocie uważam za udany:)
Ludzie klawi:)
A jak zdejmę "skrzydło" to moja AR będzie wyglądała jak 156 i pasowała do ogółu;)
...to ja tu lece z reką zeby sie pozegnac, odwracam się a tu Kolegi nie ma....lol :D nieladnie hahahah, ale nie chcialo mi sie Cie gonic :D
a propos fajnych wyjazdów,polecam tvp2 w tym momencie- Havana miasto utracone.
wszystkim dzieki za spot dzisiejszy, coraz nas wiecej, haslo idzie w eter i jest nośne! :D
thx tez za pamiątke :D