a wiec grilla nie bedzie ;p spadam do roboty. :P
Printable View
a wiec grilla nie bedzie ;p spadam do roboty. :P
Od razu Ci mówie z mojego doświadczenia iż jak Polak położył łapę na interesie w DE to u niego nie zarobisz a wrecz będzie Cie kołował jak tu dać najmniej zarobić a samemu do kabzy wziąść.Spróbuj ale w razie czego pamiętaj co Ci mówiłem i czytaj DOKŁADNIE umowę co za co itd itp;A propo może dziś ktoś ma czas na spocik pod wieczór?
Dzisiaj ale o której? Jak będzie więcej chętnych to czemu nie, ewentualnie może lepiej jutro bądz w niedziele :)
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
niedziela mi odpada bo pracuje;p jutro moge w godzinach wieczornych tak kolo 17-18 :) dzis pracuje do 21 pisalem przeciez chyba xDDD Koledze spodobala sie ma alfa :>>>>
No dobra w takim razie pisać panowie kto chciałby jutro ;)
Ty czerwony 5ieć10siaty6sty. Ja wiem komu papiery zaniesc:D ja wole sie natyrac nawet za 1000euro (dla niemca to bardzo malo) niz za 1500zl :) zwlaszcza ze praca pod nosem. A roznica jest zawsze miedzy 4.5klocka a 1.5.... :D
Dodano po 3 minutes:
poza tym ja chce tam na 2-3 miesiace, po skonczeniu szkoly i tak lece do irlandii :D
ja nie wierze poprostu xD pierw las rak chetnych na spotkanie i wgl a tu teraz tylko ja i mati:D dobra to nie ma spotkania. Biore sie za malowanie chaty :P
No siemanko, znowu ciszaaa :) koledzy kiedy jakieś spotkanko? ;)
CO wy z tymi spotkaniami?Zorganizujcie grupkę osób i można coś skręcić a nie w 3 max ;p
Hehe no właśnie dlatego piszę, może w końcu jakiś termin podpasuje większości i uzbiera się jakaś większa grupa bo na początku tylu chętnych a teraz tylko 2-3 osoby.. Jak będą 4 osoby to można coś zorganizować, co jak co ale w zgc wielu nas nie jest więc jak będzie 4 chętnych, to już coś.. :)