Za to 5 tys to by miała całego twin sparka wyremontowanego i jeszcze by pewnie coś zostało.
Printable View
Za to 5 tys to by miała całego twin sparka wyremontowanego i jeszcze by pewnie coś zostało.
No to hop jutro do mechanika z Panem Szerszeniem bo ja to tak naładowana jestem, ze tą łysą glowe mu jutro przetrzepie..
Śrubka hałasuje jak gazu dodaje....jebłam z tego...powiedział mi ze mam sobie dać auto na forum...
Ja moze jestem blondynką ale kitu wcisnąć sobie nie dam. Pracuje w handlu i gębę mam wyszczekaną, a juz w ogóle jak znam sie na temacie...
Mowie Wam jak trzeba będzie to sama poznam budowę silnika a nie dam z siebie wydoić kolejnej zlotowki po moim trupie!!!!!
Kurcze jednak mam do niej sentyment no.... :D
Tak się nakręciliście, że aż się boję, że nie podołam ;-)
Darek już wytłumaczył mi, gdzie zajrzeć i na co zwrócić uwagę.
Mam też kamerę inspekcyjną więc na szybko, bez rozkręcania mogę gdzieś zajrzeć. Pytanie gdzie?
Omron8 sam sobie kup golfa :P po moim trupie nie będę jezdzila czymś takim :\ pieprzony "wehikuł" czasu.. Jezu straszysz jak na Halloween:D mnie juz nic nie,zdziwi. Auta nie sprzedam bo sie nie opłaca i nie będę kupowała nowego. Teraz tu juz ide na calego niestety :D i nie dam sie juz doic. A jak wiewiórka sie zagnieździł to ja przygarnę :D
A namiary na,mechanika mam os Was :P
Najważniejsze czy wałki nie sa starte
wczoraj pojechalo 156 TS, starte krzywki,przyjechal to na bagnecie było sucho
Ze względu na finanse nie była ściągana miska (nowy filtr i olej,przepłukany układ i zmiana popychaczy oraz wałki i wariator)15 km odjechała i po panewce
dlatego to takie ważne co twój mechanik robił z twoim samochodem i dlaczego
Mnie zastanawia, kto polecił te łajzy?
pewnie jakaś łajza :lol:
nie dalej jak wczoraj czytałem na regio "śląsk" i ktoś polecał ganinex katowice :lol:
dla mnie brzmi jak żart no ale widać są i tacy co lubią oddawać autko na serwis do "sprzedawców"
Noc nie wyszlo..niestety...zostawiłam,i czekam na werdykt...
I,sory za pismo bo aż z tego szczęścia musialam sie nawalić...
Nic nie wiadomo...rozkręcamy silnik od dołu i szukamy kogoś kto mi to naprawi....
Slów mi brakuje...
Kolega szerszeń odbierze go ze mna w sobotę za tydzień FUCK!
Uwierzcie mi ja nie pije...ale dzisiaj sie nawaliłam bo juz nie mogę :\
I tu mi znajomi podpowiadają cos o uszczelce pod głowicą.... :\ idę sobie wina wlać bo jak pomysle o tym to mnie telepie...
Dodano po 2 minutes:
Cos czuje ze tego nie naprawie....bo nawet nie wiem co naprawiać....i w tym problem jest.. Tu 1000 tam 2000 a co tam dm jeszcze komus 3000...
Czyli co ? Panewki ? Bo już się pogubiłem