-
A ja dzisiaj zrobiłem sporo. Zacząłem od wymiany opon na zimowe, potem szybka wizyta w serwisie na wymianę oleju w skrzyni biegów oraz filtra kabinowego - auto przestało parować :), kupiłem Alfie dywaniki gumowe na zime oraz zamontowałem kratkę w zderzaku (którą mi ukradli).
-
-
fajne fotki moja alfa mnie tez wiozla do slubu :)
-
kupiłem i załozyłem nowe dywaniki gumowe, a zimówki są w drodze do mnie :)
-
:>
Wczoraj wymieniłem kopmlet zawieszenia z przodu ( wahacze góra, dół, łączniki, gumy i końcówki drążków ). Mała jeździ teraz jak nówka - sztywna jak...wiadomo co :D i świetnie trzyma się w zakrętach. Mogę polecić warsztat w Bydzi - zrobili to całkiem przyzwoicie i za normalne pieniądze.
Przy okazji dzięki dla kolegi QLO za części w rozsądnej cenie :)!!!
-
Zrobiłem dziś mojej małej przegląd - amory przód L/P 83/77, tył po 46, czyli za rok wymiana, poza tym miska mi się lekko poci i hamulce mam dość słabe. Ale pieczątka jest :D Teraz muszę moją małą dopieścić.
-
nalalem 5 litrow plynu do spryskiwaczy :D w tym 200ml sie wylalo :D
-
Poprawiłem wtyczki i wykasowałem błąd kurtyny pasażera.:)
Pozdrawiam.
- Rafał
-
Moja dzisiaj dostała nowe platynowe świeczki oraz przewody:D
-
w weekend wymieniłem termostat :) w poniedziałek wymieniłem przegub, we wtorek "naprawiłem" silniczek od regulacji ciepło-zimno a dzis założyłem jej zimowe buty i nakleilem naklejki na drzwi "Alfa Romeo" + kompletne czyszczenie na jak i wewnątrz :)
ps. BENNY podaj namiary na ten warsztat to przekalkuluje czy oplaca mi sie do mojego jezdzic :)