Kurczę nie jeżdziłbym bym Bravą jakbym miał 159 w grarażu.
Printable View
Kurczę nie jeżdziłbym bym Bravą jakbym miał 159 w grarażu.
Ach wiesz możemy się kłócić - każdy ma swoje zdanie. Zobacz jaki to będzie rarytas dla kupującego ( serwisowane tylko w ASO, ma wszystko rachunki z ASO, bezwypadkowy, zadbany itp. - chociaż nie myślę o sprzedaży) . Jak za dwa lata Brava padnie - przyjdzie czas na ALFĘ. Ja bardzo mocno dbam o swoją AR. Podchodzę do niej emocjonalnie. Miło mi było usłyszeć na przeglądzie technicznym jak diagnosta mówił do swojego szefa - ,, Kurcze tak zadbanego auta dawno nie widziałem. Jemu to chyba kilometry dopisali a nie jak w większości odejmują". Przyjdzie czas i na Bellę, że będzie robiła za woła roboczego. :) Jeszcze swoje odpracuje. Kupiłem ją w stanie idealnym i taką chcę mieć. A czy jadę do pracy Brava czy 159, to akurat dla mnie nie ma znaczenia. Jednak jak jadę w dalekie trasy np wakacje to TYLKO ALFA ROMEO 159.
---------- Post added at 10:48 ---------- Previous post was at 10:47 ----------
Jednak rozmawiajmy o oponach a nie jak i kiedy użytkujemy swoje samochody.
Alfa_Player - w Gubinie byłem Alfą TYLKO raz ,jak wracałem z Niemiec i było to ponad rok temu. Musisz mylić samochody.
Zapytaj żonę ;)
Witam, czy ktos juz jezdzil na NOKIAN 98V XL WR A3 225/50/17 albo 215/55/17 i co o nich myslicie?
http://allegro.pl/4x-opony-nokian-wr...966570800.html
Nokiany są godne polecenia.
Tak nokian daje radę tej zimy :D