Kolego wiertło, odwiedzasz jeszcze alfaclub?
Zadałem Ci tam pytanko i już czekam pare dni na odpowiedź od Ciebie ;)
Printable View
Kolego wiertło, odwiedzasz jeszcze alfaclub?
Zadałem Ci tam pytanko i już czekam pare dni na odpowiedź od Ciebie ;)
Kolego nadal zajmujesz się sprzedażą tych naklejek? Jeżeli tak to wyślij mi na PW cenę znaczka przedniego do Alfy 156 i dane do przelewu. Pozdrawiam
Witam,
dopisuję się z chęcią zakupu dwóch naklejek do swojej 155tki. Pytanie przy okazji ponieważ nie śledziłem całego wątku - czy trzeba zdejmować stare logo, czy przykleja się to nowe na wierzch?
Dodatkowo pytanie czy jest szansa zamówić takie same naklejki ale o średnicy 14mm? Potrzebuje dwie na kluczyki. :)
a nie odkleja się to pod wpływem deszczu i innych czynników?
Kaska powędrowała na konto ;) czekam na naklejeczki.
witam
obiecałem foty srebrno-czarnych naklejek lecz moje zdolnosci manualne sa zbyt ograniczone he he spierniczylem obie
pozdrawiam i osobiscie poczekam do wiosny chyba he he
p.s.co do naklejek sa super jakosci a zwlaszcza te wersja srebrno-czarna wyglada super - pewnie na aucie jeszcze lepiej
Witam jak naklejki dalej aktualne to poprosze o dane do przelewu potrzebuje 2x srebrno czarne logo alfa 156 TS '99 sedan
nic nie trzeba zdejmować, montaż odbywa się na aucie, proste, szybkie i skuteczne :)
prawidłowo naklejone przetrwają śniegi, burze, upały, myjki wysokociśnieniowe, szczotkowe itd itp
są testowane na zwierzętach ;) w postaci much i innych letnich samobójców co lecą do nas na czołowkę latem :cool:
reczę za to :)
odpowiedzi wszystkim poszły na PW
dzięki.
Pozdrawiam!
Wiertlo