Legasia jedno z ładniejszych kombii, nie licząc oczywiście 156 sw. Ale z napędem na 4 koła subaryna lepiej ciągnie. Niestety najnowszą generację faktycznie zepsuli wizualnie tak samo jak imprezę :)
Printable View
Legasia jedno z ładniejszych kombii, nie licząc oczywiście 156 sw. Ale z napędem na 4 koła subaryna lepiej ciągnie. Niestety najnowszą generację faktycznie zepsuli wizualnie tak samo jak imprezę :)
chciałem 500 abarth ale mnie moja pani wyleczyła a tego pomysłu
Honda Acord, Mazda 6 - ale niestety PLNów brak na roczniki które mi się podobają
NP:Lancia Kappa ,dedra,Fiat bravo,Vw passat ,Audi 80 B2 COUPE,Bmw e26,e34
ale dobrze że jest alfa
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
W momencie kiedy kupowałem Alfę brałem pod uwagę każde inne autko mające mniej lat ode mnie, mniejszy przebieg niż odległość ziemi od księżyca, było w dobrej cenie i którym dało się dojechać od kupującego do domu.
Obecnie moją wierną 146 zamieniłbym na:
AR Guliettę
nową Lancie Delte,
nowe Bravo
nowego Opla Astrę lub Insignię
albo sprzedam nerkę i kupię BMW serii 5
Gdyby mnie bylo stac to Nissan GT-R albo BMW 645, ale to moooze za kilka lat ;)
Obecnie w kategoriach frajda/wyglad/osiagi/lans:ridinghorse: i cena za to wszystko - moja Gtv 3.2 nie ma sobie rownych wg mnie
Jakbym potrzebowal czegos bardziej praktycznego to 159 2.4 jtdm 200ms QV
Xedosik 2.0 v6 daje radę. Nieźle się zbiera a dźwięk to po prostu bajka... No może v6 busso to nie jest ale życzę każdemu żeby i tego posłuchał :)
Mam Xedosa 1.6 (jeszce starsza seria, 115KM), wnętrze tego auta, zawieszenie i wyciszenie są super, fabryczne audio też niezłe. Wadą są ceny i dostępność części blacharskich i nie tylko oraz to, że w dużej mierze albo bazujesz na używanych, albo na oryginalnych z ASO (bajecznie drogich). Silniki też spoko, tylko wrażliwe na przegrzanie, więc ciężko o dobry egzemplarz w Polsce :P