Impreza jeszcze nabierze takiego multimedialnego rozgłosu, że w PL będzie o Nas głośno;D
Świetna sprawa;D
Printable View
Zaczyna mi się coraz bardziej podobać! Jak w zeszłym roku był zlot Saba to w TVN Turbo był spory reportażyk i myślę ze nam się to też należy zwłaszcza że nasze auta są ładniejsze.
Jak w Automaniaku było porównanie 159 vs BMW 3 albo test Giulietty to zawsze za kierownicą siedział J. Maznas... można więc mieć nadzieje, że on również pojawi się w Biłgoraju :)
Jeszcze zwróćcię uwagę, że zdjęcia do Automaniaka często mają fajne efekty, coś ala Top Gear. Jakby Wam się nie udało załatwić reportera z Polsatu to zawsze będzie kilka ciekawych ujęć od TVNu :P Co do ceny za taki film - ja wątpię, żeby to kosztowało 1 tys. zł. Mam kolegę, który jest reporterem w RTL w Hamburgu i 250 euro to on bierze, ale za... wyciętą klatkę z filmu sprzedaną gazecie jako zdjęcie :P A materiał do wiadomości nagrywa się w kilka minut, a nie kilka dni.
Zwłaszcza, że osoba z która się kontaktowaliśmy ma Alfę Sprint (tylko nie wiem którą) :P
może jakies porównanko by zrobili z jakąś starszą alfą np. 75? :)
Xofer - przyjeżdżaj z tą klimą bo ja już od 2 lat się nie mogę zabrać za sprawdzenie :P
...kurczę, chciałbym dojechać, ale te koszty 1000 zł za 4 dni to troche dla mnie za dużo, niestety...
Zauważyliście, że mrutyna się zapisał na zlot? :D Deklarował się, że może porobić zdjęcia Alf z modelkami, które potem będą mogły posłużyc np. za kalendarz :)
Co o tym myślicie?
Jak najbardziej ZA !!! tylko skąd modelki ?:D