Oczywiście
Printable View
Oczywiście
A wiec zaczynam poganiac, prosilabym wszystkich ktorzy jeszcze nie wplacili pieniedzy na lot jak i za flagi o zrobienie tego jak najszybciej poniewaz zostaly juz tylko dwa dni!!!!!!!!!!!!!!
a czy z tych falg mnie ktoś wykreślił? bo prosiłem o rezygnację z flagi, ale jednak nie dostałem żadnej odpowiedzi
A ja tak z innej beczki - wyjaśniła się kwestia noclegu i tego ilu osobowe są pokoje?
Jeżeli został poruszony temat pokoi to poprosze wszystkich o przysłanie mi na pw kto jaki potrzebuje???zrobie liste i załatwie z właścicielem ośrodka takie jakie bedziecie chcieli ,bede się z nim kontaktował zaraz po świętach !!!Pozdrawaim
1. CIMA&PAULA ORGANIZATORTOMAJORGANIZATOR
2. CZAREK82 ORGANIZATOR
3. siwulec82
4. marek + Asia + Pies
5. Krzysztof73 + Basia
6. Pisiordini + ?
7. Alfredo+Katarzyna
8. Edwin156+Edyta+Misia + 1
9. Drift-R + Aga
11. Wozignoj + Daria + Szkrabul
13. Krell, Redżi x 2, Maicher
14. Crevo + Klaudia
15. sukienka i Kasia
16. Lechita bez wplaty
17. Wlodzmin + Madzia + Olek + Czacza i Tami
18. SrDo
19. Abidibi1509 + Marta - calosc
20. Spioch+Ela+Hania+Emilka
21. Comel + Renata
---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:09 ----------
Prosilabym pozostale 5 osob ktore nie sa zaznaczone na zielono, o szybki kontakt tj. do 10 kwietnia, inaczej wykresle z listy.
Ludzie to chyba są niepoważni. Jak wykreślić z listy to zaraz później wpisać na czarną listę w temacie zlotów.
Dokładnie to samo pomyślałem .Przeciez nikt nikogo nie zmusza wystarczy napisać że mi cos wypadlo i po sprawie
Dobijalam sie do tych osob kilkakrotnie, niestety zero odzewu. Inni zapisani ktorzy nie moga pojawic sie na zlocie potrafili dac znac w terminie.