Z tego co pamiętam to tylko jeden zakręt trzeba jechać normalnie bo są na nim dziury, dalej nie przypominam sobie żeby gdzieś było coś godnego uwagi. No i oczywiście trzeba obowiązkowo jechać asfaltem, pobocze to duże prawdopodobieństwo kłopotów:)
Printable View
Z tego co pamiętam to tylko jeden zakręt trzeba jechać normalnie bo są na nim dziury, dalej nie przypominam sobie żeby gdzieś było coś godnego uwagi. No i oczywiście trzeba obowiązkowo jechać asfaltem, pobocze to duże prawdopodobieństwo kłopotów:)
To jak juz tu wszyscy jesteście - wybierzcie termin Wam pasujący ;P
Dla mnie każdy ale z wiadomych powodów lepszy wrzesień, większe prawdopodobieństwo ładnej pogody.
Mnie tez wpisuj na listę termin obojętny tylko 27 Pażdziernik przypomina mi zeszłoroczna sniezycę
- - - Updated - - -
Mnie tez wpisuj na listę termin obojętny tylko 27 Pażdziernik przypomina mi zeszłoroczna sniezycę
Niech będzie cokolwiek przed sniegami i poproszę bez deszczu :)
Przy ~0*C i marznącym deszczu/śniegu też było fajnie:)
mnie prosze dopisac do listy:) co do terminow jeszcze nie widzialem swojego grafiku ale jakos ogarne
nie pozostaje mi nic innego jak założyć za wszystkich ... obym tylko sam tam nie jeździł :D 800 zł piechotą nie chodzi :D