Przód czy tył? Bo tył bym wziął (o ile po dobrej cenie).
PS
Do 146 były te same tarcze co do 145?
Printable View
Przód czy tył? Bo tył bym wziął (o ile po dobrej cenie).
PS
Do 146 były te same tarcze co do 145?
Sorki żle napisałem 145 natomiast stan wizualny idealny taka dziwna zieleń ,na lewym tylnym błotniku tylko odprysk szpachli.Co do ceny to nic nie wiem bo byłem tam w zupełnie innym celu po prostu wpadła mi w oko
- - - Updated - - -
nie wiem czy doszła odpowiedź bo cos mam z poczta nie tak
Doszła doszła :)
Już nawet zdążyłem odpowiedzieć. Mam nadzieję, że uda mi się wyciągnąć stamtąd trochę złomu :D
Tylko cholera, czemu na drugim końcu polski XD
Sportowe amortyzatory i sprężyny do T.S.-a - licytacja:
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-14...001568539.html
Ja licytuję, chcę amorki :P To już było wystawione wcześniej, najpierw springi i amory oddzielnie na kup teraz, potem razem, teraz jako zestaw do licytacji.
Sprężyny mi wiszą bo mam nowe sparco. Mogę się umówić z kimś, kto chciałby same springi :)
Umowaga - Pan od Alfy 155 V6 (którą kupił za 1300,00 zł przypominam): http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...a2630bbd4;r:;s: teraz Alfę wymył, przepolerował, umył silnik i prawdopodobnie wyprał wnętrze.
Przebieg na liczniku już dopasował do tego w ogłoszeniu i wcześniej przygotowanej książce serwisowej (której zdjęcia wyrzucił z ogłoszenia - może robi jeszcze nowszy model tejże książki ?).
Teraz to już tylko brać za te 3500,00 zł :)
To ile ona miała nalotu w poprzednich ogłoszeniach? Na zdjęciach książki nie było widać warsztatu gdzie były robione przeglądy? Widzę że wszyscy macie 100% pewność, że gość stworzył historię auta a nikt tego nie zweryfikował?
Z ceną to też chyba lekkie przegięcie, 3500 + opłaty + rozrząd i inne koszty napraw i zrobi się fajna suma.
Widać było wszystko - łącznie z taką samą pieczątką i takim samym pismem na wszystkich 5 wpisach zrobionych tym samym długopisem.
Po cholerę więc takie Twoje domysły, że nikt nie weryfikował ? Czytaj wcześniejsze posty na temat to będziesz wiedział więcej a nie gadał dla samego gadania ...