Witam, potrzebuję komplet lub jeden głosnik niskotonowy pod DPS do Alfy 166. Dziękuję i pozdawiam
Printable View
Witam, potrzebuję komplet lub jeden głosnik niskotonowy pod DPS do Alfy 166. Dziękuję i pozdawiam
Witam potrzebuję maszt antenowy do alfy 159 dokładnie taki jak ten:http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62 tylko bez anteny z góry dzięki
Witam szukam czujnika obecności wody w filtrze paliwa do AR 147 1,9 JTD z 2003 roku , albo filtr z w/w czujnikiem Pozdrawiam
Witam pilnie potrzebuję przegub zewnętrzny lewy alfa romeo 166 2000 rok 2.0ts
wysłano z domowego telefona ;)
Witam potrzebuje nakładek na lusterka do alfy 147 albo czarne albo srebrne ! :) Pisać na PW PILNEEE
witam potrzebuje pompe paliwa w zbiorniku do alfy 1.9 jtd z 2000r na terenie szczecina najlepiej i jak najszybciej ! prosze zostawic w pw jakis namiar na siebie dziekuje!
Witam
Zrobiłem przekładkę w swojej Belli z 1.6 na 1.8 :D z tego powodu zostało mi trochę części z 1.6 120km przekładka była robiona u mechanika, który jest dobrze znany części Alfaholikom z tego forum J
Mowa jest o:
Głowica a dokładniej
- 2 wałki ( ssący z wariatem świeżo po regeneracji J)
- Popychacze
- Kompletna głowica z zaworami
Miska olejowa
Tłoki z korbami
Mowa tu o częściach, które są praktycznie nowe ponieważ robiłem je parę miesięcy temu o reszcie silnika nie piszę ponieważ nie mogę ręczyć za nie czy są ok w razie pytań podaję nr Tel. 886738288
P.S. Z tego co przeczytałem w Regulaminie to mogę tego typu ogłoszenie zamieścić jeśli jest inaczej to proszę o info SPRAWDŹ
Witam
Potrzebuje sprzęgło do 156 1.9 8v 2004 115KM bez dwumasy. Jaka byłaby cena?