mat09 nie dostrzegłem Cię... codziennie o 18 tam podjeżdżam na Jagiellońską :)
Alfa_Mark po godzinie 18. Skręcałem w lewo z lewego pasa z Okulickiego.
Printable View
mat09 nie dostrzegłem Cię... codziennie o 18 tam podjeżdżam na Jagiellońską :)
Alfa_Mark po godzinie 18. Skręcałem w lewo z lewego pasa z Okulickiego.
Pozdrowienia dla jasno niebieskiej AR 156 na RTA... która stała po 19 pod tesco w Kolbuszowej ja tam krążyłem po parkingu :)
Później koło ronda mijałem Czarną 159 na Rz... jechała w strone Rzeszowa :)
Tak, to ta jedyna w Polsce :)
i kto by pomyślał , że w Rzeszowie :P
---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 23:03 ----------
Na wiosnę ... jak będzie sucho i założę letnie gumy ;)
---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:07 ----------
Tak KamiluP ... stoi tam codziennie , jak jestem w pracy ;D
Sporting to ja jestem 2 w kolejce po dbh.Tylko mam nadzieje ze sie posikam jak juz sie rozpedzisz,a pozniej posram jak powiesz ze nie masz hamulcow:).Ciekawe czy dalej jestes nr.1 w PL,a to ze w Rzeszwoie to dobrze bo moze powiem niedlugo ja go znam:cool:.Pozdrawiam
Widzialem pare razy autko na ASO jeszcze na ul. Rejtana i powiem jedno... MASAKRATOR :D ten motor z kompresorem, do tego OZ 19 chyba, gwint i w ogole no zestaw ktory kladzie na cyce :) czekam z niecierpliwoscia, zeby kolejny ra zja zobaczyc na jakims spotkaniu w Rze :)
To ja się dołączę.. :P widziałem również parę razy.. raz "próbowałem" dogonić Cię miedzy rudną wielką a rudną małą ale tylko dostałem błotem po szybie ;P Auto świetne bo co tu dużo mówić... i w sumie nie ukrywam że jak starczy paliwa to i ja proszę o przewózkę tą maszyną ;)
ozdrawiam DamianaBada który mnie prawie rozjechał dziś koło 12 na Towarnickiego!!! Zdążyłam pomacha ale chyba sie zapatrzyła na dziewczyny z Wydziału Wychowania Fizycznego!!!! :P
Anka
Pozdro dla kolegi Alfik156 mijanego dzis w Weryni.
Pozdro dla kolegi z 156 FL na Staszica się mijaliśmy :)
Pozdro dla kolegi mijanego dzisiaj rano w Trzcianie:) machałem, ale nie wiem czy zostałem dostrzeżony;)
Zapomniałem dopisać, że o 10 rano w czarnej 156SW;) Nie o Ciebie Maćku:P
Dzixon dzisiaj u mnie, pomagał przy dopieszczaniu belli
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159SW z boksem dachowym na blaszkach RDE LC14, który zabierał na stopa dziewczynki w Weryni. Ale się pchały do Alfy.
to ja nie znam tej 159.Widzialem kiedys czarne SW u mnie na RDE chyba 2.4 JTDm
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej GTV-ki który jechał za mną ulicą Piłsudskiego, Blachy na Alfie RZE....
Czarny, ciekawe co na to Twoja dziewczynka :D
Pozdrowienia dla granatowej 159 SW na klubowych ramkach widzianej na parkingu pod budynkiem B Polibudy.
pozdrowienia dla kierowników dwóch srebrnych 156 widzianych wczoraj na trasie Biłgoraj - Lublin między godz 16-17
Pozdro dla kierownika czarnej 156 SW po lifcie RZ widzianego dzisiaj w Leżajsku na rondzie przed godziną 10.
Pozdrowienia dla suchego i dla kierownika czerwonej 156 z klubowymi ramkami zaparkowanej dziś po 16:00 na parkingu sądu apelacyjnego
To jeszcze pozdrawiam kierownika ciemnej 166 z klubowymi ramkami na tablicy "LZ", obok którego przechodziliśmy z narzeczoną jak się kręcił po parkingu na projektancie z telefonem przy uchu ;)
pozdrowionka dla kolegi w 156 srebrnej RDE..... dzisiaj w Krosnie od ul. podwale do Krakowskiej,okolo 13;30.Jak skrecales na Naftowa byl klakson-ale dziwnie sie pochylales w strone pasazerki?!! HE HE HE A i klubowe byly.
okolo 22;15 dzisiaj na ul. 1000-lecia 156 na RSR mi mignela
Wczoraj po 20 czarna 156fl widziana bodajże na ul.Ks Jerzego Popiełuszki, Stalowa Wola, zaparkowana na przeciwko komisariatu policji :P