dzieki bardzo:)
Printable View
dzieki bardzo:)
Moje ramki właśnie dotarły. Bardzo fajnie zrobione - niestety jedna z nich pęknięta. Tak czy inaczej poniżej fotki Belli z nowym nabytkiem. Mam tylko nadzieje, że nie zgubie tej z przodu - jest nieco wygięta i obawiam się, że wibracje silnika mogą spowodować wystrzelenie wkrętów.
Fotki:
http://www.poszukiwacz.name/Bella/wp_20150320_001.jpg
http://www.poszukiwacz.name/Bella/wp..._20_55_pro.jpg
http://www.poszukiwacz.name/Bella/wp..._22_04_pro.jpg
Mam ten sam problem. Same ramki super się prezentują, ale jedna pęknięta blisko rogu, jak u Ciebie... Wszystko na pewno dokonało się w transporcie, bo ramki włożone tylko w folię kurierską. W żaden sposób nie były zabezpieczone.
Ramki dotarły, dość solidnie zrobione więc myślę że trochę wytrzymają :)
Poszukiwacz, moja była pęknięta w tym samym miejscu. Znajomy klei plastiki, wiec skleił mi ją i przemalował czarnym matem. Póki co jest okej. Widac, że nadal ramki są źle pakowane.
Moje ramki wczoraj dotarly dzis zalozone,prezentuja sie oki ,z dobrego tworzywa wykonane,ladny druk
4 miesiące i jest wszystko ok
A ze tak wtrace ile za te rameczki?
Dziekuje Moniq[emoji4]
Ramki dziś dotarły, nadruk wyraźny, wyglądają na trwałe - zobaczymy po montażu na Włoszce :)
U mnie na szczęście kurier się spisał i zamówienie dotarło w całości, lecz faktycznie ramki wrzucone tylko w foliopak aż proszą się o uszkodzenie w transporcie.
Rameczki dziś doszły..Nie uszkodzone i jakościowo naprawdę dobre..Dzięki
Dla mnie bomba już jakiś czas na aucie nic się nie dzieje jakość jak najbardziej OK
Ja dziś ramki otrzymałem na szczęście w całości, zamontowane odrazu rzuca się w oczy :girl_wacko:
Ramki dotarły szybko ale wysyłający ryzykują nie zabezpieczając ich do transportu. Natomiast co do samych ramek - uważam, ze poprzednie były fajniejsze - biel była bielsza a czerwień bardziej intensywna tamte miały inne zatrzaski i lepiej się układał ten pasek z logo forum na przednim zderzaku.
A ja po raz kolejny mam problem z Waszym sklepem... Zamówiłem ramki w ubiegłą środę, opłaciłem kuriera z góry, a ramek jak nie było tak nie ma. Zaadresowałem bardzo dokładnie, z nazwą firmy. Czy ktoś się może tym zainteresować? :angry:
Zupełnie nie rozumiem skarg, czarno na białym jest napisane że termin realizacji do 14 dni
http://www.forum.alfaholicy.org/cart...ct&productid=2
Twoja paczka została nadana w piątek wieczorem, dziś planowo ma być odebrana przez kuriera.
Ramki dotarły, faktycznie w samej folii ale wyglądają dość solidnie i się nie uszkodziły. Dziś montaż :)
Kiedy będzie można kupić ramki ?
Rameczki doszły do mnie wczoraj wydają się być solidniejsze od starych :D
No cóż ..... do poniedziałku wytrzymam :DCytat:
teoretycznie można u mnie zamawiać przez PW ale szczerze to zachęcam wszystkich do odrobiny cierpliwości, nowy oficjalny sklep online rusza na dniach, w poniedziałek planujemy oficjalne otwarcie :)
Ja też czekam na Ramki :P , ciekawo jaki będzie nowy sklep :)
moja przednia popękała :P , ale ogólnie mają już ponad 4 lata , i sama grafika trzyma sie bdb ;) . Wymienie korpus w wolnej chwili :P
Cześć,
Robiłem w piątek przelew za 4 ramki i chciałbym się dowiedzieć czy zamówienie już jest realizowane? ;)
Dzięki wielkie za szybką odpowiedź :)
Ja już cofam pytanie ... okazuje się, że kurier był ... tylko mnie nie znalazł. Za to jutro Alfunia będzie już oramkowana. Dzięki wielkie i muszę powiedzieć, że działacie błysk :)
Już witałem się z gąską, że wdługi weekend alfa przeżyje z klubowymi ramkami...a tu zonk miały przyjść 2 a przyszła 1 :O
Po ilu dniach wam przychodziły? Nie licząc świąt i weekendów oczywiście :D
Czasami mają jakieś obsuwy z wysyłką, u mnie przyszło szybko (3 czy 4 dni).
Paczki są wysyłane średnio co 2/3 dni :) sama dostawa kurierem w 24h
Też właśnie zamówiłem 14 sztuk i oczekuję przesyłki. ;) Fajnie, gdyby dotarły jutro albo w środę wczesnym popołudniem - idealnie na spot.
A po wysyłce są jakieś informacje? Bo zrobiłem przelew jakoś w czwartek-piątek. Wiadomo, że święto było ale spodziewać się kuriera cały czas czy będzie jakiś mail? :D
U mnie żadnego maila nie było. Czas realizacji jest 14 dni więc trzeba zaopatrzyć się w cierpliwość i wypatrywać kuriera o każdej porze dnia i nocy. Wiedz że warto..... a gdy nadejdzie uczyni Cię szczęśliwym :D :D
Niestety ale maili powiadamiających nie wysyłamy, nasza aplikacja sklepowa nie jest pod tym kątem zautomatyzowana a ja nie mam czasu wysyłać do każdego ręcznie maila :P
Na dzień dzisiejszy w zasadzie wszystkie paczki są wysłane i chciałem dodać że 13 czerwca nasz sklepowy wyjeżdża na tygodniowy urlop i wysyłki będą w tym czasie wstrzymane :)
Spoko, pytałem tylko z ciekawości o te maile, nie jest to jakieś konieczne przecież :D
A rameczki akurat dziś doszły, są na prawdę fajne!