Ja robiłem wariator u chłopaków na wodnej GN Serwis. Jest dobrze:)
Printable View
Ja robiłem wariator u chłopaków na wodnej GN Serwis. Jest dobrze:)
Winny sie znalazł:)
Na 23 wizytówki włożone za wycieraczkę odpowiedział jeden:banghead:
snoop skąd masz wizytówki ? :)
Ja nie dostalem wizytowki totez nic nie mowie:P
Panowie dzis 22 przy wieżowcu permu spot pfm zapraszam
Ma ktoś w płocku blokady rorzadu do 2.0 ts najlepiej bym pożyczył w ostateczności kupie
Niestety nie pomoge
Pozdrawiam wszystkie Alfy które będę mijał/widział w Płocku od jutra(czwartek 05.07) przez ok. tydzień. Moja to czarna(Nero Fuoco) 156 SW na tablicach SD 85155. Będę też pewnie przejazdem w Sierpcu:)
Jakby był jakiś spot w tym czasie to piszcie śmiało PW.
Pozdro
Będę wypatrywał :)
maryszkens odezwij sie na pw spota poki co nie ma ale mozesz podjechac pogadac jak by Ci sie nudzilo :D
Spota to mazna zawsze na biegu sklepać, choc w okresie lipcowym to pewnie masz racje, ze marne szanse :cool:
Na mnie niestety nie liczcie, jutro ruszam zagramanice, bede dopiero na początku sierpnia.
Witka
W tym tygodniu( do Środy) moge podjechać gdzieś w Płocku wieczorkiem ok 20:00 może 21:00- jak Wam wygodnie.
Pomieszkuję na Królowej Jadwigi obok Orlen Areny- tam też się mogę z kimś umówić bo nie do końca znam miasto:)
Koledzy, jakich mechaników polecacie w Płocku, którzy ogarną AR166? Muszę złapać jakiś kontakt bo sam wszystkiego nie zrobię, a na tapecie mam:
- rozrusznik (słyszałem że na Wiatrakach jest dobry koleś, ale powiedział że po objawach to raczej coś przy kole zamachowym i żeby mechanik zerknął najpierw)
- alternator (to to sam ogarnę)
- zawias (też spróbuję sam z pomocą forum)
- skrzynia - przyszłościowo, bo trochę zmieliło 3 i 4 bieg i ciężko wchodzą, póki co jeździ, ale przydałby się ktoś kto ogarnie
Na razie robiłem drobiazgi w Polcarze, ale tam wiadomo robią wszystko, raczej na niuansach się nie znają. Poza tym spaprali mi trochę lakier (wyszły parchy po pół roku) i się wściekłem...
Jeżeli chodzi o rozrusznik to na wiatrakach dobrze robią tylko podobno zaczął się cenić koleś... A jeżeli chodzi o mechanikę to Chlebny na Wyszogrodzkiej dobrze samochody ogarnia
Maryszkens widziałem Cię dziś na mieście, stałem na parkinu a Ty przejeżdżałeś :)
Dziś widziałem 2x 156 SW-obie pod Mazovią- jedna cofała na skrzyżowaniu aby skręcić inaczej(blachy WGS), druga stała na tych samych światłach ale nie wiem gdzie pojechała.
A w niedzielę na parkingu podziemnym Mazovi stały obok mnie 2 156 sedaniki , w jednej był nawet młody kierowca ale średnio był zainteresowany:)
yoozef podskacz na wodna GN Serwis chlopaki mi ogarneli Alfe idealnie, moze nie najtaniej ale dam lape uciac ze dobrze:)
Panowie witam z powrotem:) 5 sierpnia o 12 Łódź,jedziemy?
dawno mnie tu nie było, z przykrością muszę stwierdzić ze moja bella jest do kupienia.
http://allegro.pl/piekna-alfa-156-20...597581436.html
stoi całe wakacje praktycznie nie jeżdzona, mam auto służbowe cały czas do dyspozycji i zapowiada się że będe je miał jeszcze długo więc szkoda żeby alfa zarosła krzakami.
Szkoda , szkoda Groszku , pamietaj ze nawet najlepsze sluzbowe auto nie da Ci tyle frajdy i emocji z jazdy co AR :) Mam nadzieje ze szybko wrocisz do marki z czyms nie tuzinkowym :) np. GTV 2.0 V6 TB :))
Pzdr :)
szkoda, szkoda - ale chociaz ruch w temacie się zrobił po tym letnim sezonie:D
myslę że AR 159 w zupełności wystarczy :)
Panowie jest w Płocku specjalista typowo od alfy bo już nie wiem co robić a objeżdżają mnie jakieś głupie 1.6 a jak by nie było mam 155koni! które swoje pali:(
Seba obudz sie wreszcie i daj koledze namiar na Twojego najlepszego fachmana! ;)
Bo widze że ostatnio bardzo sie opusciłeś :P
albo rzeczywiscie jesteś aż tak niedyspozycyjny...
Sproboj GN Serwis, Wodna 26, powiedz że jesteś ode mnie, nie są najtańsi ale na pewno rzetelni. Możesz normalnie powiedzieć, że od Saszy będą wiedzieli o kogo chodzi.
Cześć Chłopaki, dawno mnie tu nie było ale znalazłem czas by sie przywitać, jak wiecie ja ze swoją AR miałem problem z silnikiem kapitalny remont był przeprowadzony, a także nowy lakier odnowiony wiec ładnie sie prezentuje , jak narazie wszystko działa poprawnie , pozdrawiam Damian Alfa 166 2.5v6
No widac ze wakacje się skonczyły, wiec pewnie juz niedługo na jakiegos mini-spota bedzie trzeba się zjechać;)
Oj trzeba, chciałbym obejrzeć te twoja GT:)
Przyznam że wogole nia jeszcze nie jeżdze! ale jak bedzie taka potrzeba to na spota wytargam ja z garazu;)
Piotrek czyżby klimat 156 tak cie trzymał ze GT porasta mchem w garażu ?:D
No dokładnie, coś w tym klimacie jest... a może przyzwyczajenie ;)
a poza tym dopoki GyTa nie będzie wyglądała tak jak powinna to nie ujrzy światła dziennego! - ale mam nadzieje że to już niebawem;)
brakuje mi na wszystko czasu i doba dla mnie o wiele za krótka :mad:
No jasne :D A poza tym zmęczone dywaniki, no i w serii te jasne szyby i koła ze średnica mniejsza niż średnica serii w 156! :stop: Masakra :sarcastic:
Sebek tu coś dla Ciebie;) --> http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-spo...C26071953.html
Alfista z Bielska z pod Płocka się melduje :D
Witamy nowego kolegę :) Do zobaczenia na drodze :D
Witam Płock i okolice ;) Do zobaczenia na drodze ;)