nie da się tego przewidzieć ale to się zobaczy :) później w kolumnie pojedziemy przez Tarnów :P
Printable View
nie da się tego przewidzieć ale to się zobaczy :) później w kolumnie pojedziemy przez Tarnów :P
My niestety w tym terminie poza małopolską...: zlot odpada :(
Marcin, prośba - masz w najbliższym czasie wolną chwilę celem podpięcia kabli ???? mam problem z alficą ...:(
Dzwoń do mnie na 503189529 kiedy będzie ci pasować to podjadę i podepnę to twoje autko :)
Marcin Wygląda na to że nikt więcej nie jest chętny na jutrzejszy ZLOT oprócz nas ? !
no niestety Panowie i Panie ale nie dam rady :/ praca
i jak chlopaki byliscie w tym tarnowie??? zdjecia jakie sa??
Z Bochnii poleciałem tylko sam z moimi kobietkami i po drodze złapałem Michała(Pliszkę) a w Tarnowie znalazł się jeszcze Patryk z naszych okolic. Norbert i Marek byli w pracy , Vanessa gdzieś poza PL , Aneta pewnie w Nowym Sączu a ty Michałku gdzieś się tylko zagubiłeś :D Fotek nie cykałem bo lało i po jakiś 20 minutach zrobiłem odwrót do domu bo nie lubię moknąć :)
a bo ja to ostatnio przechodze kryzys motoryzacyjny i nie mam pomyslu jak go rozwiazac :(
a kiedy jakis spocik lokalny??
Co za kryzys motoryzacyjny? Czyżbyś planował wymianę autka? 159 czy GT? :D A co do spotu to Michał rzuć jakimś terminem i wtedy coś się ustali :)
Ludziska co tu taka cisza :P Czyście już w sen zimowy zapadli czy jak :P Wstawać i dawać jakiś termin na spota bo mi się już za wami tęskni :)
;) jestem otwarty ;) moze weeked ??
A reszta co ma do powiedzenia w temacie spota? Mi weekend też pasuje więc piszcie kiedy kto ma chwilkę czasu i ogarniamy spota :)
alez odzew ze hoho
30.11.2013 kto chetny??
godz 16.00
Michał ja się piszę i jak coś to spotykamy się na Galerii a następnie podjedźmy do tej restauracji nad Rabą coby moim dziewczynkom było ciepło bo je też ze sobą wezmę :)
nio wiec ok sobota godz 16.00 parking galerii Rondo
kto jeszcze ??
Ja bym z chęcią przyjechał ale prawdopodobnie w ten weekend mnie nie będzie :(
Ja mam szkołę, więc nie dam rady.
Mi wyskoczyły imieniny Andrzeja w sobotę więc odpadam i spota jeśli można to przekładam na następną sobotę czyli na 7.12.2013 na godzinę 16 standardowo Galeria Rondo górny parking :) Kto się pisze na nową datę?
1. bumarc+Majka+Marta
2. ...
ja odpadam 7.12 impreza urodzinowa corki
Ok więc nie sobota 7.12.2013 a niedziela 8.12.2013 a reszta bez zmian :)
Widzę że grudzień a tu ostre działania :D Zaspałem ewidentnie :D Dawno mnie tu nie było :( :D
Postaramy się być :)
milej zabawy na spocie :)
Ja 8 będę :) Pozdrowienia dla Pani z czerwonej 147 jtd spotkanej wczoraj około godziny 17.00 koło Coldu na Brzeskiej :) AR była na forumowych ramkach.
no ja nie obiecuję, ale postaram się podjechać ;)
mi małzonka zrobiła prezent na mikołaja kupując bilet do kina na niedziele na 16.00 wiec w zaistniałej sytułacji odpadam :(
No chyba że zorganizujemy to jutro ? :D
Wczoraj byliśmy na Galerii o 16 i pomimo tłoku to na każdym piętrze krążyliśmy kilka razy ale nikogo nie widzieliśmy :P Nie ładnie tak nie przyjeżdzać na spoty :P Jeśli macie więc ochotę na spota to piszcie bo ja sam nie mam zamiaru się pokazywać a wiecie że przeważnie zawsze będę :P :P :P
Ja tam byłem widziałem Twoja AR ale Ciebie już nie :D Poczekałem chwilę ale nie pokazywałeś się to pojechałem :P
i nasza ostatnia dyskusja przepadla wiec jeszcze raz witam wszystkich forumowiczow :)
Witam :-) .A czemu nowy kolega dziś się nie pojawił ? :-P
gdybym wiedzial to na 100% bym sie zjawil bo czekalem strasznie na to pisalem czy bedzie ktos w niedziele chial sie spotkac lecz nie zdazylem przeczytac czy cos bedzie bo forum juz nie bylo :( :( i sie nie udalo :(
To mamy nadzieję że za tydzień tj. 12.01 kolega się zjawi na spocie ktory zaczyna się o 10.00 :-D
jak pisalem przed padnieciem bazy danych pojawie sie wraz z kuzynka i jej bella :) lecz chcialem sie jeszcze na spokojnie dzis spotkac jak by byl spot i poznac forumowiczow z bochni na spokojnie przed 12.01 wczoraj nawet wieczorkiem przejechalem po bochni bo myslalem ze kogos spotkam lecz nie udalo sie ;/
Ja śmigam czarną 159 i na przedniej szybie mam przyklejone 2 kostki :) Bochnia nie duża to pewnie na drodze gdzieś się zobaczymy :P
ja z bratem smigam czarna 166 ale ze brat pracuje w delegacji i weekend swietuje to glownym uzytkownikiem jestem ja :) to moze ty mnie pozdrawiales na brzeskiej??w tamtym tygodniu
co ustaliliście odnośnie tego 12.01 ? :)
No że obecność obowiązkowa :D
ale jakieś szczegóły i konkrety Patryk mi tu przedstaw ? :D :D
ze spotkanie 12.01 i beda jakies male wyscigi :) date trzeba jeszcze zweryfikowac bo nie pamietam czy na pewno :) slyszalem ze mnie dzis spot ominal kurde przez awarie forum ;/