P4 jo cie wezna ino sie musisz do mie przeleceć przez park-do dom jest trocha bliżej jak do garażu.Dosz rady :P
Przeca łazi na jakaś dupczelnie(lub uczelnie czy jak sie to godo)
jak bijecie rekord w kolejny czwartek to ja się może zjawię :P kończę pracę o 20 więc jakaś 20.10 byłabym na 3 stawach :)
takkk w ten Czwartek do pobicia rekord także liczymy na Was ludzie :D
no to niestety beze mnie bo do 22 w robocie jestem
chłodnica nowa dziś założona więc wpadnę;)
Witam Wszystkich
Jestem nowy na tym forum, ale z chęcią poznam ludzi ześwirowanych na punkcie AR:) Wiec tez sie pojawie w czwartek, no chyba ze zona bedzie rodic bo ma byc na dniach :o:cool:
może wreszcie ja się wybiorę... akurat ten tydzień mam na rano to wieczorem pasi, a autko dziś wyglancowałem po zimie kapcie zmienione to w sam raz :D
Wszystkie znaki na niebie a przede wszystkim USG mówią że będzie chłopak :P
Dobra jest środa :), więc trzeba temat podrzucić do góry :)
Ja mogę się w czwartek pojawić dopiero na after party w MCD/KFC czyli będę tak koło 22:30
pożyjemy zobaczymy co to jutro sie wydaży
niewiem czy mi sie chce..
jeee to jak Omena nie bedzie to pewnie nikt nie przyjedzie :P haha :D
to jo nie jada
Ja zapewne pojawię się tak jak P4 czyli około 22, może uda sie coś ciut wczesniej.
no jak tutaj sie zapowiada o 22 spot to i ja bym mógł być ok 22:30
ba przyjada ściagać długi z Hansa za naklejki hahaha
jaaa własnie zapomniołech całkiem ło nich :P kurde to musisz przyjechać :D
cosik gadałem z adamsem ze sie wybiera jo jeszcze zobocza :)
mnie raczej tez w tyum tyg. zabraknie.
to ło keryj to jutro?
o 20:00
no Adamsik jak zwykle 20.00 tylko pytanie czy dalej na Niebieskim ??
Ciao.Mnie tez nie będzie -mam drugą zmianę,a rano jadę spawać tłumik mojej belii.:)
Hansik, Vickyss mam nadzieje, że jedno z Was będzie bo czekam na rewanż lodowy :P
Niestety nie będzie mi dzisiaj dane zjawić się pierwszy raz, bella stoi w warsztacie a miała być wczoraj do odbioru ... :(
na niebieskim podziemnym (pod real) koło myjni a co do lodów to łazi o McFlurry :P
Wróciłem więc przybędę:D
Jeśli są już naklejki 3D to zabrać proszę 2 komplety dla mnie. Potrzebny także będzie spec od TS'a- liczę na szybkie przybycie bocika:)
jaaa Marycha będzie super to jo tyż chca :D
Idźcie za przykładem Hansa- tłumnie mi przybywać:)
co to palikot już zalegalizował?:P
Dzięki bardzo całej ekipie za spota!! :) Było naprawdę super! :)
I dzięki coxu za bajerancką przejażdżkę Twoją mega wypasioną GTA :D Zresztą przejażdżka tą gablotą zawsze jest pro... mrrr 3.2 v6.. ;]
Dzięki za spotkanko,szkoda że nie został pobity rekord z zeszłego tygodnia ,no ale jeszcze wszystko przed nami ,pozdro
Dziękuję wszystkim za spotkanie i do zobaczyska. Omen jestem pod wrażeniem z przejażdżki dobry kierunek prac.:cool: PS. Podaj gdzie kupujesz te złączki nierdzewne :rolleyes:
nie podam xD
kolektorek:Załącznik 50818
Pozdro!
Dzięki, że parę osób poczekalo do tej 22:30 ;>
doooopa
chyba kożdy jedyn już wie co mie sie trefiło jak żech jechoł ...
echhhhhhhhh
No słyszałem :( Kurde... masakra ;/ takie pikne 18" ;(
A policje wezwałeś? Będziesz się starać o odszkodowanie?
P4, wybacz że nie poczekałem, ale byłem nie moim autem więc nie mogłem być za długo...