a ja, cały Kraków przejechał ,i tak mało znanym autkiem, i pomachał mi tylko pieszy ,ale ? no właśnie alfaholik . pozdro dla niego.
Printable View
a ja, cały Kraków przejechał ,i tak mało znanym autkiem, i pomachał mi tylko pieszy ,ale ? no właśnie alfaholik . pozdro dla niego.
Ja nie wiem , mieszkam w Tychach , śmigam moją piękna po drogach i jak na razie ani na Victorie się nie natknąłem ani na Grzesia - no co to ma być ? jak wy jeździcie na około ze mijacie N :P
A dzisiaj moja stoi przy rondzie Dmowskiego z Piłsudskiego ( obok PKO :P ) możecie podziwiać :P hehe :P
hahah, no widzisz, ja też nie miałam tego szczęścia a przejeżdżam przez to rondo co najmniej 2 razy dziennie:D na razie w Tychach spotkałam tylko dwóch Panów Alfisti z którymi wymieniłam pozdrowienia a Alf widzę sporo - statystyka po prostu żenuła. Ale.. biorąc pod uwagę rachunek prawdopodobieństwa powinniśmy się niedługo spotkać gdzieś na drodze:D:D
A powiedz mi , jaki kolorek ma ta Bella ?
:)
a ja Jędrka pozdrawiam... żeś mnie tak kurde wystraszył na mogilskim, że zapomniałem do drukarni pojechać przez Ciebie :D
a ja dzisiaj mrugałem do ayema, piter, mrutyny, witchibitchi, ligara i chyba jeszzcze do 10 alf na bora komorowskiego, potem na rzezniczej przy gal. kazimierz... nikt nie odmrugal :(
eeee kiedy? toż to niemożliwe... jak my nawet raz nie jechaliśmy bo do Kazimierza prawie każdy inną drogą... poleciałem Ja, Ligar, Tomek i Gosia i jeszcze dwie 156...
bo jak ustalaliśmy trase: pilotow -> mogilskie -> grzegorzeckie -> rzeznicza to gdzies byl ?
i skonczylo sie tak ze kazdy skrecil w inna droge, i sie tak turlalismy po 2-3 fury do GALERYJI
no jak widać nie tylko ja byłem w miejscu gdzie trasa nie była ustalana :D
taaaa kleczaleś na gumolicie, a ligar korzystał :P
ale offtopic sie robi, przenosimy sie do naszego tematu.
polizei tez mrugalem... tylko nieswiadomie, ale zbieglem ;)
Pozdrawiam dziś kierowcę grafitowej 166 KWI, który przepuścił mnie na ul. Kalwaryskiej koło 13.30 w krakowie :) Big THX, bo musiałem migiem się gdzieś przedostać :)
Pozdrawiam właściciela "szampańskiej" 155 na ramkach alfaholików, który stał dziś na +1 Bonarki w godzinach koło 17.20 . Byłem granatowym Leonem ze znajomym bo Belcia została pod uczelnią na chwilę .
No i będzie nietypowo .. POzdrawiam kierownika białej .... mazdy RX-8 , który to dziś wjeżdżając ze mną z kurdwanowa na A4 urządził sobie mały sprint do wieliczki i był niesamowicie zdziwiony jak go alfa doszła i prawym pasem objechała ... Potem mrygnął i siedział mi twardo na pupie do wieliczki i jechał w kolumnie czy to 130 czy 200 ... Chyba szukał co to mam pod maską a na światłach przed wieliczką wymienił spojrzenia i uśmiechy oraz zamigał mi awaryjnymi - czy to ktoś od nas ma zabawkę nową na piękną pogodę ?:) Bo zachowanie godne alfiarza i bardzo fajna i płynna jazda .
Pozdrawiam Panią w czarnej 156 spotkaną dzisiaj na ulicy Mikołowskiej, stała w korku w stronę centrum Rybnika, ja jechałem w stronę Kamienia.
Pomachane i odmachane :)
A ja pozdrawiam Gosie Magiere widzianą pod Moszczanicą ok 16-17, bo na Tomka to mi Kierownik Alfy raczej nie wyglądał:P
pozdrowiena dla ciemnej 155 na klubowych ramkach widzianej na rondzie mogilskim o godz 18.32 dokładnie :D kierownik zjeżdżał z ronda w kierunku Lubicza ;) i pozdrowienia dla danielm10, którego samochód widziałem zaparkowany parę minut później na zielonym poziomie parkingu galerii kazimierz ;)
Wracałem z Katowic i tylko po kapcie wpadłem by mi już założyli na wiosnę. zaczęliśmy z kumplem (wulkanizatorem) rozmawiać o mojej Alfie i nagle wypalił.
-"Ty, Daniel-co do Alfy to często widuję taką GTA. Po żywcu się nią taka dziewczyna kręci często. Zaczyna mnie wkurzać"
-Czemu?
-"Bo nie moja..." :D (też alfaholik, ale skończył na Abarth Grande Punto)
A ta prawie GTA malina to będzie jak ją skończą, bo w czwartek jak się jej przyglądnąłem to troszke tam jest do zrobienia jeszcze... Dużo troszku jeszcze:D:D
Ja Cię nie pierniczę... Coś państwo M. się zbyt często kręcą w mojej okolicy. Wczoraj GTA, dzisiaj "prawie GTA". Niestety tak pędziła w stronę Łodygowic (ok. 14:00) że nie odmachała... Czyżby Alfista z Moszczanicy miał was za sąsiadów?:cool:
pozdro dla kierownika czerwonej 147 ktory mi dzis machal kolo galerii kazimierz ok 11, rej KWA lub KWI juz nie pamietam, ja srebrna 156
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 146-ki na blachach SK zaparkowanej pod KFC na 3 Stawach. Ramki klubowe były, przyznać się kto?:D
Pozdrawiom aniuche,która,co wydaje sie niemożliwe,pojawiła sie u mnie w garazu(ale nie do mnie przyjechała:/)
Pozdrawiom tyż kierowce zielonego VW,który umożliwił mi właczenie sie do ruchu :P
Pozdrawiam kierowcę oraz pasażera czerwonej alfy 147 widzianego dzisiaj około 13.15 w Imielinie "uciekającego" :P spod Biedronki a później krążącego na parkingu trochę dalej w stronę Chełmu Śl.
Pomachane- Odmachane :)
ja teraz mieszkam w Imielinie i jeszcze nikt mi nie odmachal, a duzo bell tu jezdzi na SBL i KOS
pozdro dla wszystkich;)
Pozdrawiam slavik10 który trąbił na mnie, na skrzyżowaniu :D:D:D
Pozdrowienia dla właściciela szarej alfy 156 SW z ramkami alfaholików,zaparkowanej pod galerią krakowską dzisiaj w godzinach popołudniowych. Fajnie zglebiona ta alfa, podoba mi się, tylko ciekawe jak sie jeździ po Krakowie na takiej zawieszce.
Pozdrawiam kierowcę Alfy GT, widzianego wczoraj na parkingu pod Silesią około godziny 16.00. Jak założę letnie felgi na moją w czwartek to będziemy mieli identyczne Alfy;)
Pozdrawiam kierowcę 147 wjeżdżającego na A4 za Krakowem w kierunku Katowic.
Pozdrawiam ekipę jadącą piękna, czerwoną 159 również na A4 w kierunku Katowic:)
Czyli ogólnie spotkałem wczoraj 3 Alfy, wszyscy odmachali, wymienili uśmiechy, odmrugali. Fajne uczucie:)
Pozdrowienia dla kierowniczki białej (perłowej) MIto, z która prawie codziennie rano mijam się w Siemianowicach :)
Pozdrawiam kierowcę beżowej :confused: (przepraszam ale nie znam fachowej nazwy tego koloru:) )166 ST... z którym cieliśmy dziś rano lewym pasem z Tychów do Giszowca. Aż żal było skręcać...:)
a ja pozdrawiam Mi.To na rej SM.... widziana wczoraj w KRK :]
pozdrowienia dla kierownika czerwonej 146 na blachach bodajże KWI z naklejką Klub Alfa Romeo na tylnej prawej szybie, która stoi pod Kauflandem na Bratysławskiej w Krakowie obok mojej 147 :D
Pozdrowionka dla Rockiego z którym się mijalismy przy Media Markt ps. ja za pasażera (nie mogłem prowadzić) tata też odmachał :D
Pozdro dla czarnej 156 sw, która stała dziś w korku w stronę skawiny :) Machane i odmachane :) Oraz z tego samego korku - 156 czarna, kilka aut dalej - machane i ... odkiwane :) Oraz dla Pani w czerwonej MiTi, którą wpuszczałem w zawiłą z kobierzyńskiej :) -Wszystko w okolicach 16.50-17 ?
no zauważyłem te efektowne pozdrowienie:) hehe szkoda, że alfa 147 jadąca przed Tobą nie zareagowała na pozdro, ale co tam liczą się tylko prawdziwi alfisti:P 3maj sie!!
pozdrowienia dla mrutyny, który przeleciał (w zasadzie to dosłownie) koło mnie bus pasem dzisiaj na 29 listopada...