My też dziękujemy za miłe spotkanie, pełne niespodzianek, ale któż lepiej niż Alfisti radzi sobie z nimi wszystkimi,
Daliśmy radę :-D
Pozdrawiamy
PS
Jeśli tylko będą chętni na kolejne spotkanie, to nastąpi ono pewnie wkrótce :-)
Printable View
My też dziękujemy za miłe spotkanie, pełne niespodzianek, ale któż lepiej niż Alfisti radzi sobie z nimi wszystkimi,
Daliśmy radę :-D
Pozdrawiamy
PS
Jeśli tylko będą chętni na kolejne spotkanie, to nastąpi ono pewnie wkrótce :-)
1-wszy chętny :-)
Wysłane z mojego HTC One S
My również dziękujemy :-) to było udane rozpoczęcie sezonu :P
na następne spotkanie również się piszemy.
ja już byłem dzis z rana po iglaki hahah :)
dzieki za miłe spotkanie co do nastepnego GRYLA to bardzo chetnie dajcie termin to sie zjawimy
Dzięki za miłe przyjęcie "nowego".
Po za tym znacie jakieś ciekawe miejsca na rower w Gliwicach i okolicy. Chce się wybrać dzisiaj, a nie mam pomysłu. Chyba znowu zostanie trasa na Pławniowice :)
Fajna trasa rowerowa jest przy autostradzie zjeżdżając z Rybnickiej. Jest to jakaś droga techniczna ale auta tam nie jeżdżą.
Strasznie szkoda że mnie mogłem być niestety musiałem iść do pracy. Ale następny raz wpadam na bank.
A teraz pogoda wyśmienita
Troszeczkę lepsza niż wczoraj, w sam raz na leżanki,
(moja GT była trochę "smutna" z rana, ale w tym słonku poczuła się jak w rodzinnej Italii)
Pozdrawiam
Witam. Ma ktoś w Gliwicach kompa z kabelkiem? Niestety Bella się dziś obraziła i pokazała MCSF i chciałbym się dowiedzieć co ta w trawie piszczy.
Jak nie jest dla Ciebie problemem podjechac do zabrza to zapraszam.
Spocik zrobił (oczywiście dobre) wrażenie na sąsiadach,
To miło, zwłaszcza na przyszłość :-D
Były jakieś komentarze? :)
mozesz podjechac donas na warsztat gliwice urodzajna 4
Zawsze ktoś może narzekać, że wyszedł nie tak... ale reklamacji nie ma :P
Belle
Załącznik 96371 Załącznik 96384
Załącznik 96382 Załącznik 96383
i ich "właścicielle"
przed
Załącznik 96366
i w trakcie (wiecie czego :))
Załącznik 96367
i po
Załącznik 96374 Załącznik 96373 Załącznik 96385
"zaparkowałem... możecie budzić mnie na boczuś"
Załącznik 96365
"ok, przebrałem się - co jest?"
Załącznik 96372
"tato co sie dzieje, gdzie my jesteśmy"
Załącznik 96368
"znowu spocik..."
Załącznik 96376
"żadna nie odpaliła... co by tu robić?"
Załącznik 96381 Załącznik 96375
"no to chociaż poobczajam trochę, sami wiecie co ;)"
Załącznik 96380 Załącznik 96379 Załącznik 96378
to tyle... pozdrawiam z bardziej słonecznej niedzieli :cool:
Załącznik 96391
no pięknie, pięknie :-)
działkę trzeba wykorzystywać, dopóki nie wkroczy tam sprzęt ciężki :)
pozdrawiam,
Adam
A ja.. całą sobote spędziłem na uczelni :( do 21 :(
dobra idzie długi weekend robimy GRYLA gdziesik ?
Ja mam wesele w rodzinie w ten długi weekend.
podjedziemy zrobimy bramę będzie szkło i zrobimy gryla :)
a tak na poważnie robimy cosik
U mnie też dość napięty kalendarz :confused:
od 8 czerwca to mogę prawie co tydzień ;-)
pozdrawiam,
Adam
W niedziele możemy cosik zrobić na stawach. Tam nawet jakby padało to jest się gdzie skitrać. Także jak chcecie to ustalcie gdzie co i jak a ja się dostosuję do was.
- - - Updated - - -
No chyba że bardziej wam pasi długi weekend to też może być. Decyzja należy do was.
siema ludziska z zaprzyjaźnionego mi miasta:D jak juz kiedyś pisałem 13 lipca o 14 w kościele p.w.Wszystkich Świętych mam swóją ostatnią droge kawalerstwa i tu też mam biznesa prośbe i sprawe: szukam kogos kto ma 159 w sedanie wlny dzien i chciłby zarobić.. chętnych prosze na PW a reszte zapraszam napewno sie flaszka dla kazdego znajdzie:)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...20181988_n.jpg
- - - Updated - - -
nowy nabytek ,wkrótce zmiana avatara
Fajna ta A4 :)
Czyli macie części na podmianę do mojej :P.
PS. Nie wiem OZI czy sprawdzaliście, ale rzucie tez okiem czy rozrząd nie przeskoczył u mnie.
Ozi masz wjebane. Dobrze wiesz że taką chciałem a ty nic się nie mucujesz mędo jedna.Ile dałeś.
sprzedaj tego golfa to tez se taka kupisz
Siema chłopaki i dziewczyny jak wg sa:P czytalem przed chwila temat i napotkałem sie na warsztat w gliwicach na urodzajnej 4, czy chłopaki tam sie zajmują alfami? duze pojęcie i doswiadczenie mają? a chodzi o to ze w mojej alfie 147 2.0 TS selspeed pojawily sie problemy z skrzynia :) duzo poczytalem na forum o tym ale niestety nie mam miejsca ani narzedzi zeby cokolwiek samemu porobic i zastanawiam sie czy warto do chlopakow jechac.
Pozdrawiam
[QUOTE=diman79;1194278]Ozi masz wjebane. Dobrze wiesz że taką chciałem a ty nic się nie mucujesz mędo jedna.Ile dałeś.[/QUOT Damian ty ropuch ,zawsze chcesz to co ja już mam ,ale ja zawsze przy sprzedaży dzwonie najpierw do ciebie
dzieki zlot pomorze udany mozecie żałowc