Potwierdzę tylko jutro ceny że sie nic po zimie nie zmieniło i jutro otwieramy zapisy ponownie :)
Printable View
Potwierdzę tylko jutro ceny że sie nic po zimie nie zmieniło i jutro otwieramy zapisy ponownie :)
Ok. Ja tylko żartowałem z tą datą, chociaż faktycznie myślałem że przegapię. Jak sie jutro pojawią zapisy to na pewno skorzystam :)
UWAGA
Zapisy na dywaniki ponownie otwarte !!
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
:) :)
Witam
Zamówione:cool:,nie mogłem się doczekać,na moje stare nie mogę już patrzeć.
I ja tak samo :)
Super Zamówione ! :D
A i ja się szarpnąłem, a co tam :D
Zamówione i zapłacone tydzień temu a na liście dalej jestem na czarno. Przydałoby się potwierdzenie przyjęcia zamówienia mailem z podaniem konta do wpłaty, bo teraz nawet nie mam jak zweryfikować poprawności danych do przelewu.
Mimo, że "na dywanikach się nie jeździ", to też zamówiłem dwa komplety dla moich gracji. Założę gdy choćby z grubsza zostaną ogarnięte mechanicznie :)
Już wszystko jest wyjaśnione.
Wysłane z OPO przez Tapatalk
Zamówione zapłacone :)
Przed chwilą dostałem swoje zamówienie.
Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, zobaczymy jak będzie z trwałością :)
Dziękuje za możliwość zakupu!
Mam już założone :cool:,teraz tylko białe skarpetki będę zakładał na te perskie dywaniki.
Pozdrawiam i też dziękuję za możliwość zakupu.
Zastaniwamiam się nad zakupem :-) moje pytanie zamówił ktoś do GT?
Jak wygląda sprawa mocowania stoperów są tam gdzie powinny być? bo czytałem że dywanik kierowcy był zbyt blisko wyłącznika dopływu paliwa a dywanik pasażera trochę się ugina? może ktoś już zamówił do GT i się wypowie tutaj lub na moje PW z góry dziękuje :-)
ja zamówiłem, ale jeszcze czekam na dostawę, jak dotrą to napiszę :)
Do dziadyga stopery są plastikowe mocuje się je śrubokrętem krzyżakowym,dywanik mocuje się wciskając dywanik w stoper (KLIK).
Troszkę trzeba użyć siły bo w 159 jest miękka podłoga,faktycznie jeden stoper jest blisko wyłącznika paliwa ale mam nadzieje nie wpłynie na jego działanie.
Ogólnie jest wszystko dobrze tylko tak mogę pomóc.
Zamówione, jak znalazł zapisy otwarte jak dywany potrzebne :)
Pochwalcie sie jakas fotka prosze :)
Jak się doczekam to się pochwalę ;) Na razie dojechały kubki klubowe (świetny design kubka, jakość nadruku....no, zdarzały się lepsze) i ramki - jeszcze dywaniki i można będzie dziewczynki ubierać :)
Sprzedam dywaniki do alfy 159. Beżowe z czerwonym nadrukiem. Nowe raz założone i zdjęte. Cena na PW
Jak długo czekaliscie na swoje dywaniki?
Zamawiałeś w aktualnej turze? Z tego co wiem zlecenie wysyłane jest co poniedziałek. Ja z obecnej tury też jeszcze czekam, obstawiam że realny termin to przyszły tydzień :)
moje dotarły dzisiaj, jakieś dwa tygodnie czekałem, jakość i wykonanie super, jestem zadowolony :)
A czy przewiduje się czarne dywaniki z beżowym nadrukiem do 159? Czy to nie koncert życzeń?:P
W temacie zapisów na dywany jest info, że jest to stały projekt bez wyjątków - więc raczej bez szans :))
Zamówiłem,zapłaciłem.pozostaje czekać :)
Zamówilem dwa tygodnie temu
Ja już też mam, bardzo eleganckie aż szkoda będzie w buciorach się ladowac:D
a do Brery tez są dywaniki ? jaka cena ?
a do Brery sa inne niz do 159?
na tył raczej tak , ale nie wiem mam Brere a nie 159
Do kogo mam dzwonić jeśli dostałem nie swoje dywaniki?
Przyszedł mi przód+tył do 159 czarne z czarnym napisem i paragonem
Powinien przyjść przyjść przód+tył+bagażnik czarne z czerwonym napisem i fakturą
Pisz do Flatbeeta http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/2484.html
Napisane.
Ewentualnie prośba do kogoś kto dostał moje dywaniki, jest na tyle uczciwy że się ujawni i będzie chciał się zamienić.
Te które do mnie trafiły tylko wyciągnąłem z worka, nie tykane przez żadną podeszwę :D
Ja dostałem ze 156 ale kolor ten co miał być i w miarę na oko pasują:D
Wyklepane gumowym młotkiem przy użyciu Tapatalka
OK, a ja sprawę wyjaśniłem. Wyrżnąłem jarzębia przy zamawianiu. Dywanik do bagażnika przychodzi drugą paczką. Także sytuacja opanowana
U mnie też pomyłka...
Zamówiłem czarne z czerwonym do 147 a dostałem kolory ok, lecz do 159 cały komplet.
+ dla hita paragon na kwotę 220 zł z dywanem do bagażnika który wcale nie dotarł ( nie zamawiałem).
Ktoś nie dostał omyłkowo zamiast do 159 do 147?
Hmm, coś to nie pasuje. Do mnie nie dotarł dywanik do bagażnika.
Zamawiałem do 159sw przód+tył+bagażnik czarne z czerwonym
Dostałem do 159sw przód+tył czarne z czarnym
Napisałem do Flatbeeta, odpisał że moje zamówienie to czarny+czarny i że bagażnik przyjdzie osobną paczką. Więc stwierdziłem - trudno, zacząłem użytkowanie i czekam na dywanik do bagażnika.
Tylko czy czasem nie ma go kolega Arbeldes