Szewi - dokładnie, 2.0 boxer diesel, raptem 150 kucy, ale od 2 do 3,5krpm się mega wkręca :) - nie nadążam ze zmianą biegów, i bez sensu przeciągałem...
Ale jako rodzinne kombi robi robotę :cool:
Printable View
Szewi - dokładnie, 2.0 boxer diesel, raptem 150 kucy, ale od 2 do 3,5krpm się mega wkręca :) - nie nadążam ze zmianą biegów, i bez sensu przeciągałem...
Ale jako rodzinne kombi robi robotę :cool:
:D czasem trzeba poszaleć :)
Noooo dziś była dobra FAZAAA i to bez jarania :D
Ja? gdzie? kiedy? co? jak? ja tylko za Szewim jechałem :D
Stanleyyy przed kim tak uciekawłeś? :D
Na filmiku ???? :D
Opowiem wam w czwartek :D
Nie wytrzymamy do czwartku, dawaj tutaj :D
Na żywo będzie lepsza pompa XD
Marcin, koniecznie trzeba poszaleć, bo inaczej życie byłoby baaardzo nudne;) ja też coś o tym wiem:):)
---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:17 ----------
Oj Staleyyy, Ty jesteś przykładem fajnego szleństwa, i to jak twierdzisz bez jarania;) może i nie jarałeś, ale chyba jakaś Extasy była grana;):P
Stanelyyy nie wytrzymamy, dawaj teraz i potem live :)
aha i pamietaj ADIN DWA TRI... - ALU NAKLADKI :)
Jola of course ;)
widzę że znów za szybko się zawinąłem...:)
dzięki serdeczne było ok
Było wesoło , jak na kolonii
A moja alfa najbrudniejsza :(
Mam propozycje do męskiej części spotowej : może następnym razem mogę liczyć na takie mycie Alfy ?
Załącznik 45347
Hej!Dopiero dzisiaj widziałem filmik ze straszenia astry - pierwszorzędna robota:-)))Pzdr.
no dobra, my zrobimy z woskowaniem:):):)
samochodu?
czy brazylijskim?
samochodu:)...ale jak przyjdzie lato i czas na bikini to możemy pomóc i przy brazylijskim:)
Laseru to im lepiej do rąk nie dawac
no dobra, my też wytypujemy dwa auta:):):)
ooo nie nie.
Pomysł był mój , a wy sobie wymyślcie cos swojego a nie odgapiać od nas.
Marcin : chcesz wytypować dwa wasze auta i jakoś dziwnie przeczuwam że jedno z tych dwóch to byłoby Twoje?
Nieprawdaż? :P
wiesz, oczywiście bym się nie pogniewał gdyby jednym z nich było GT;)
Widzę, że niezła impreza mnie ominęła :D
pojedziemy po niego:)
Matko, co ja najlepszego zrobilem, ze ... nie bylem ;). Przyszedlem sie przywitac kolo 19:00. Wspominalem, ze wroce i wrocilem o 23:00, a planowalem 21:00 :(. Co najlepsze, to ze mnie wzielo i pokaralo za taka nielojalnosc :). Patrze, zamkniety garaz ale mysle sobie, ze moze jestescie uwiezieni wiec dawaj karta sru, zeby Was uwolnic! ;). I co? Szlaban sie otworzyl, zjezdzam, a brama garazowa ani rusz ... I tak stalem jak ten d...l i skonczylo sie na interwencji ochrony budynku, gdyz jak sie okazalo, trzeba im zglaszac takie pozne wizyty bo pomimo karty do budynku/ garazu alarm sie wlacza :D
odbjemy w najbliższy czwartek:)