heh, wiesz jaki fart:)? rano pojawił się zamiennik na allegro, od razu kupiłem:)koniec z kołkami heh
Printable View
No to już wysiedzieć pewnie nie możesz zanim przyjdzie. :)
głównie ulgę mam że w końcu dorwałem tą część bo już miałem wątpliwości:)powoli listę usterek zacznę wykreślać heh
No moja lista na razie się nie skraca ale i nie powiększa więc jest dobrze. :) Trzeba będzie coś ruszyć. :)
Ej koleżanki naszej nowej dawno tu nie było. :) A nie wspominając już o lasce ;)
Ja jestem!!! Niestety chwilowo bez Alfy.............
Co jej zrobiłeś?
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
Ale wróci Ci alfa?Liczy się osoba a nie auto na spocie:-)
Widziałem ja właśnie z ok tydzień temu pod biedrona koło zawady, szukałem Cię wzrokiem a teraz już kumam:-)
To już mi się mieni przed oczami od tych kolorów;-)
Paweł, Żegocina nadal aktualna.. ? ? :)
jest ktos nowy chetny.. ? bo jak narazie 3 auta ze Sącza beda, nie ?
no ja na pewno jadę:)Ty też, więc widzę póki co tylko nas:)
jeszcze Gregory sie deklarowal ;p i trzeba czekac na Trebora :) gadalem z Nim i mowil ze sie zastanawia, i jak bedzie wiedzial too da znac :cool:
to fajnie by było:) mobilizujcie się chłopaki!:) proponuje o 13 koło zamku bo tak czy tak na limanową się jedzie, bo wstępnie o 14 by na miejscu wszyscy się zebrali
No i ja myślę, że się pojawie:)
Nooo, tam bedzie najlepiej, prawie w godzinke spokojnym tempem dojedziemy :)
Ja do sącza nie będę jechał, bo mi się nie opłaca puzniej wracać. Ja będę czekał na raszówkach, albo w limanowej
To wiecie jak zrobimy ja będę czekał na Wysokim, tam po prawej stronie jak wyskoczy taka dluga prosta jest stacja Lotos to się tam obróćcie, ją tam będę czekał.
spoko, ustalone:)
Ja tez, ja tez chetnie bym sie pisal:) Chyba ze niemoge:(
kazdy moze ;p tylko trzeba jechac spokojnie i rekreacyjnie, JEDEN ZA DRUGIM :) haha
Paweł czyli o 13 pod zamkiem ? :driver:
Na moich 18 calowych kolach i zaiwszeniu -60mm srednia predkosc z ostatnich kilkuset km wynosi 35km/h. jak sie dowiedzialem ile zawieszeni do mojej w razie zuzycia to chyba bede musial jeszcze mniejszyc srednia predkosc;)
Z mojej czerwonej ALFY 156 zaparkowanej na osiedlowym parkingu na Gorzkowie, ktoś w nocy z ostatniego Poniedziałku na Wtorek lub z Wtorku na Środę (z 10.09 na 11.09 lub z 11.09 na 12.09) - odkryłem kradzież w Środę 12.09.2012 rano - ukradł przedni znak modelu Alfa Romeo (założyłem niedawno nowy oryginalny) i obie zaślepki otworów na zaczep do holowania w zderzakach. Alfa tak jak ją zastałem rano w Środę pokazana jest na poniższych zdjęciach. Gdyby ktoś przypadkiem oferował wam kupno nowego przedniego znaku modelu do AR 156 ale bez oryginalnego opakowania i ze śladami podważania/wyrywania lub moje zaślepki otworów holowniczych ze zderzaków w KOLORZE CZERWONYM (jak na załączonych zdjęciach) to proszę o info przez Forum. Proszę też o info gdyby ktoś z Was zauważył AR 156 innego koloru z czerwonymi zaślepkami w zderzakach. Jeżeli się nie mylę to AR 156 1,6 TS w kolorze czerwonym jest tylko jedna - tzn. moja w Nowym Sączu.
Może ktoś ma takie rezerwowe zaślepki i mógłby mi je sprzedać ?. Znak modelu chyba będę musiał kupić na Allegro.
Pozdrawiam
Tomek
Załącznik 69425Załącznik 69426Załącznik 69427Załącznik 69428
no poprostu chamstwo i tyle.Szewiemu ukradli ringi z lamp w Warszawie,a tu logo i zaslepki.Lepiej nic nie pisac co sie robi w swoich autach na forach
No masakra to jest Tomku. Według mnie wygląda to na akt wandalizmu niestety. :) Znaczek kupuj szybko bo bez znaczka Alfa wolniej jeździ. :)
tak to jest na osiedlach zostawiać auta...współczuje, grunt że nic poważniejszego nie zrobili, ja na swoim osiedlu auto trzymam ok paru godzin w ciągu miesiąca na parkingu, tak to od razu do garażu chowam :)
Paweł, Ty na jutro bierzesz jakis prowiant (kielbaski itd.. ) ? ? ? bo tam na miejscu chyba nie ma zadnego sklepiku ;p
talerzyki plastikowe, kiełbaski, chlebek itp:)sponsor Biedronka:) grill na stałe montowany jest tam z tego co widziałem na zdjęciu więc tego nie biorę
he he to widze, ze mamy tego samego sponsora :)