Wymieniony rozrząd wraz z pompą i płynem ,oraz tarcze i klocki z przodu.
Printable View
Wymieniony rozrząd wraz z pompą i płynem ,oraz tarcze i klocki z przodu.
Wymieniłem kpl. rozrząd, profesjonalna polerka
Naprawilem wreszcie pompe sprzegla. Tydzien bidulka stala nieodpalana.Tyle pracy ?e dopiero dzi? znalazlem czas. Frajda z jazdy nie do opisania ;-) macie pewnie tak samo :-D
Wyczyściłem EGR i czujnik ciśnienia doładowania, nareszcie pozbyłem się upierdliwego MCSF:)
A ja dziś swoją piękną umyłem i wysprzątałem w środku. A wczoraj naprawiłem kratkę miedzy halogenami. Dziś dodatkowo zrobiłem sesję zdjęciową i wrzuciłem do działu Nasze Belle. A co niech ma po prawie dwóch latach ze mną :D
Naprawa cięgna łączącego klamkę z zamkiem w 147 drzwi przednie. Samochodu nie szło otworzyć od zewnątrz ponieważ cięgno wyskoczyło od klamki. Należy zdemontować prowadnice szyby opuszczanej bo inaczej nie da się włożyć tam ręki. :D
Umyta i wysprzątana w środku. Usunąłem też kilka małych rys na lakierze i uszczelniłem sylikonem prawy reflektor, bo trochę się po myciu spocił.
Wymieniona przednia szyba w alfie. Teraz czekam na zwrot z AC z tytułu uszkodzenia szyby przez kamyka :D
a moja dostala nowa oslone pod silnik :)
Maciek a po co Ci osłona pod silnik? Ty masz żeberka na misce by lepsze chłodzenie oleju było a teraz zamknąłeś przepływ wiatru:)