w weekend wypróbowałem nowy odkurzacz piorący. kilka godzin zabawy i efekt jak nigdy :) + mycie z zewnątrz.
Dodatkowo w 3 dni wypaliła prawie cały bak paliwa, dawając mi przy tym dużo frajdy.
pozdrawiam,
Adam
Printable View
w weekend wypróbowałem nowy odkurzacz piorący. kilka godzin zabawy i efekt jak nigdy :) + mycie z zewnątrz.
Dodatkowo w 3 dni wypaliła prawie cały bak paliwa, dawając mi przy tym dużo frajdy.
pozdrawiam,
Adam
Ja byłem zmuszony wykorzystać moją bellę do ecodrivingu, ale dzięki temu wiem, że wszystko z nią w porządku, a ostatnie kilka wyższych tankowań to tylko efekt mojej coraz cięższej nogi...
Tak więc przepraszam Cię Brerko za ten ecodriving, ale to nie był mój dobrowolny pomysł - niedługo to nadrobimy ;)
Wymiana filtru powietrza oraz poskładanie obudowy filtru powietrza - zaczepy "się" urwały :)
dziś dzień zakupów dla Ali..
stabilizator na przód, 4 osłony na amortyzatory i opony Vredestein Ultrac Sessanta 225/40/18..
i ponad 2 tys poszło się koczać..
Komplet klocków ATE, końcóweczka wydechu Ulter :)
Dzięki opisowi "know how" Tomka z forum wymieniłem uszczelki w drzwiach tylnych, a dzisiaj czeka mnie jeszcze wymiana pękniętego wkładu lustra. Ponadto właśnie napisałem 3.000'ego posta :)
Pozdrawiam.
- Rafał
Gratuluję alces1!! :)
Sprzedałem swoją Bellę... Wczoraj ok. północy ostatnie mycie 6'ki, a dziś z rana formalności i jest już w rękach nowego właściciela. Ciężko było się rozstawać, ale cóż - niech dalej dobrze służy!Teraz trzeba będzie dopieścić 9'kę, co by zazdrosna nie była ;)
Nie ma tematu "Co dziś Piotrek zrobił dla mojej Belli", więc napiszę tutaj - EGR mi wyczyścił i zaślepił na nowo :D