Z polfitami czy przed?
Printable View
Z polfitami czy przed?
hehehe to jest bardzo prawdopodobne :)
Mało komu w przedlifcie nie schodzi z dachu :) a poliftach zacznie za parę lat :) a złomowanie przedliftów się zaczęło. Polifty są młodsze o jakieś 5lat, to jeszcze chwilę się pokulają :) chodź ich ceny wydaje mi się spadają szybciej niż przedliftów. Dajmy na to 5 lat temu 166 przedliftowe wydaje mi się że wyżej stały niż teraz FL (tyle średnio młodszy jest polift). Trudno to teraz porównać ale to był mniej więcej okres moich poszukiwań i coś mi tak świta.
Myślę że to przez utożsamianie 166 jednak już ze starym modelem
Chyba masz rację. Jakoś tak w 2008 kupowałem moją pierwszą 166, to za 2.5V6 '99 Progression (czyli bez rewelki) dałem wtedy 19500!!! Teraz polifty raczej bliżej 15tys się kręcą...
Konin Panie. Małe miasto 80 tys mieszkańców. Także ulic mniej i wiecej aut idzie spotkać. W wawie czy w PZ podejrzewam Ar nei uświadczysz az tak często bo i miasta wielkie . Ale w takich średnich jak Konin naprawde sporo tego jezdzi. Juz nie mówiac o 166, których jest conajmniej kilka- i wszystkie prawie skatowane i zapuszczone. Jedna widzialem ladna blu oddisee na ramkach AH - czysta ladna apetyczna. Innych modeli jest od zakichania. 156 , 147, 159, nawet gt od czasu do czasu widuje czerwona i czarna. Spidery. No julki i mito tez ... Mowie o ilosciach wzgledem tego co bylo kiedys kilka lat temu jak ja zaczynalem z AR to te samochody to były białe kruki...
Mi np w moim przedliftcie lakier z dachu nie schodził, nie luszczyl się ani nic. Za to fajnie go wspominam hehe