pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 widzianej dzisiaj w Sosnowcu na Sobieskiego po godzinie 17, raczej były alfowe ramki, ale zobaczyłem w ostatniej chwili bo jechałem po stronie tramwaju i byłem zapatrzony w wyrwy w drodze ;)
Printable View
pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 widzianej dzisiaj w Sosnowcu na Sobieskiego po godzinie 17, raczej były alfowe ramki, ale zobaczyłem w ostatniej chwili bo jechałem po stronie tramwaju i byłem zapatrzony w wyrwy w drodze ;)
A ja pozdrawiam kolegę na ramkach klubowych widzianą w Czeladzi na światłach k. M1 lecz nie mogę przypomnieć sobie co to za alfa była :D prawdopodobnie 156 :)
159 czarna pod kwk mysłowice-wesoła[bez ramek]+147 czerwona 3dżwi lpg, 156 SBL na telefonach przyznawać się kto, jak narazie wszyscy bez ramek,ale to nic jest nas coraz więcej
Pozdrowienia dla kierownika jasnej 166 spotkanego dziś pomiędzy Bolęcinem a Chrzanowem, obaj łapki w górę:D I jeszcze 147 na skrzyżowaniu w Chrznowie na Podwalu;)
Kto mi dzis trąbił w czerwonej bodajrze 146 na numerach WI??? Rano przed 9 obok statoila w wodzisławiu. Cos mi sie wydaje, że to kolega z regionu:)
Ja trąbiłem kolego ale śmigłem sobie na rondku w prawo, a widziałem ramki na twojej Alfie to myśle...będzie wiedział o co kaman:) a tak moja rej to WI.. warszawiak heheh ale na stałe zamieszkałem tu. Myśle że w końcu dogadamy sie co do spota heheh Pozdrawiam.
PS. Nie słyszeliście o jakiejś pracy, bo od dziś nie pracuje....sorki za off..
Pozdrowienia dla czarnej alfy skręcającej przed 7 do komagu w Gliwicach i dla Kuli`ego za którym podróżowałem od Sośnicy do Zabrza po 15. Dźwięk 2,4 pod górę na Franciszkańskiej boski :)
Adams choć raz mnie nie widział i nie odmachał wczoraj przy wieży w Siemcach he he:)
Pozdro dla Rogera widzianego W Siemcach ahhhhh te fele
Pozdrawiam kierowce czarnej 156 SW spotkanego na średnicówce. Pozdrowienie było :). Świętokrzyska rejestracja ale nasze ramki.
Powiem, że nawet te nasze ramki się rzucają w oczy :).