Żyje, odpisał na esesmana. Witaj Lotkie :D
Printable View
Na forum by sie pojawil ;) chyba ze zarzadzil separacje z bella jak ja... ;)
Załącznik 92602
- - - Updated - - -
To jest fajne :P
No ja dzis bylem ogladac ta nagrzewnice. Zobaczymy co z tego dalej bedzie. Skontaktowalem sie przed chwila z jedna osoba ktora i moze cos nam podpowie. Niestety nigdzie w internecie nie ma powiedziane czy da sie ja wyjac od zewnatrz. eLearn niestety w pierwszym punkcie kaze odkrecic drzwi! wiec zdajecie sobie sprawe jak to dalej wyglada! jak to przeczytalem to sie zalamalem.
Na szczescie w maniale serwisowe nie ma co wierzyc bo w kazdym servisie zabieraja sie do tego od wewnatrz, wiadomo wiecej godzin, wiecej kasy.
Chcialem dzis zrobic 159 bypassa tzw i pominac nagrzewnice ale musialbym odciac mu rury bo opaski sa dosc gleboko i ciezko bedzie je zdjac. Zanim to zrobie to najpierw sie upewnie ze mozna to wymienic od zewnatrz bez rozkrecania, drzwi, deski, siedzen, komputera i calego innego ustrojstwa.
Generalnie to zlot emocjonujacy z przygodami:)
Dzieki :) nawet dorazna pomoc z odpowietrzeniem troche pomogla bo uzupelnilem woda i juz od prawie 5 h stoi na tym samym poziomie ;)
W 147 tez niby calosc trzeba rozbierac ale ja u siebie zrobilem to bez - wynik = malutki plasticzek polamany i brak jednej z 15 srubek trzymajacych obudowe nagrzewnicy - wszystko po za tym smiga jak lala od 1,5 roku
Tak poza tym widze ze faktycznie zlocik z przygodami - na przyszlosc polecam :http://www.aaireland.ie/ i pakiet Rescue Plus. Na Belli jeszcze nie wykozystalem ale jak pozyczony Van mi sie roskraczyl w Kerry to bez problemu przewiezli do Newbridge i jeszcze furke zastepcza na 2 dni dostalem
- - - Updated - - -
Ktos sie wybiera?? : http://italiancarclubireland.com/icc...php?f=3&t=1075
- - - Updated - - -
Zadzwon pod: 0872150264 - Kevin
Znam goscia z alfaowner i ICCI i od niego biore wszystkie czesci do fiata i alfy a do tego moze ci cos poradzi
- - - Updated - - -
A i zapomnialem od niego bede mial czesci dla Marcina - ma 159 1,9jts na czesci z trafionym lancuszkiem rozrzadu to moze i uzywke wytargasz
MAM, ale akurat te zdjecia trzymam w prywatnej kolekcji! ;););)
- - - Updated - - -
cos dla Artura:)
Załącznik 92628Załącznik 92629
Nie puscila, niestety to by bylo za piekne. Dzis zrobilismy pare testow.Teraz by sie ew przydalo zrobic test cisnienia w ukladzie ale akurat nie mam specjalnego narzedzia zeby to zrobic. Deski oczywiscie rozbierac nie bedziemy, nie ma takiej opcji wogole. Potrzebujemy tez czesci i z tym tez jest problem, na szczescie widze ze koledzy sa pomocni wiec moze Art uda sie zalatwic nagrzewnice. Jutro wkleje z eLearna jak to ma wygladac i o co dokladnie chodzi. Pablo dobrze wie o czym mowie, eLearn sie myli eper nie pokazuje wogole tej czesci, wszystko pomylone jest z chlodnica klimy ktora jest zaraz przy nagrzewnicy.
Prosze bardzo fotki opisowe jakby ktos mial dostep do czesci to wyjasniam dokladnie o co chodzi.
Na pierwszym zdjeciu Po lewej widac chlodnice klimy ktorej nie potrzebujemy, a z prawej dziure w ktorej siedzi nagrzewnica w 166 na drugim widac nagrzewnice/heater matrix ze 166, podobnej potrzebujemy. W 159 jest podobna ale nigdzie jej nie moge znaledz w sprzedazy. To info dla ART zeby widzial czego szukac i nie kupil niepotrzebnej rzeczy.
Załącznik 92630Załącznik 92631