Pozdrowienia dla srebrnej 156 DJA na ramkach widzianej dziś o godz. 18:09 :) na Spacerowej w Kamiennej Górze. Kierowca miał telefon więc mnie nie widział, a ja siedziałem w swojej na parkingu po prawej stronie.
Printable View
Pozdrowienia dla srebrnej 156 DJA na ramkach widzianej dziś o godz. 18:09 :) na Spacerowej w Kamiennej Górze. Kierowca miał telefon więc mnie nie widział, a ja siedziałem w swojej na parkingu po prawej stronie.
Chyba widziany dziś mattom na Legnickiej w Złotoryi stojący obok jakiegoś warsztatu czy czegoś takiego :)
Pozdrowienia dla mattoma widzianego dzisiaj w Złotoryi przy Neonecie....a później pod ścianą płaczu PKO...
Pozdrowienia dla Anety - włascicielki AR 147 z Sędziszowej, wizytóweczka wręczona i zamienione parę słów.... dobre półtora godziny. Jej dzieciaki miały ogromną frajde jak zobaczyły drugą taka AR :)
---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:53 ----------
Olaf, mnie nie widziałeś? kręciłem się po Złotej przez pół dnia :)
Przed paroma minutami na parkingu tesco ustawiła się koło mnie 156 na klubowych ramkach, zostawiłem karteczkę za szybą.
Pozdrawiam ;)
Pozdrowienia dla ciemnej 166 na ramkach, widzianej około 22:00 na AOW na wysokości zjazdu na Kąty (w kierunku A4). Wyprzedzałem cię środkowym pasem i zaświeciłem awaryjnymi ze srebrnej GTV :)