Noooooo Gosia faktycznie tam jest potężny zabudowany parking i koło mojego domu :D Jestem jak najbardziej ZA :D
Printable View
I mc tez blisko
Jestem jak najbardziej za Kauflandem na Bardzkiej... Wszystkie inne centra handlowe w centrum będą oblegane wieczorami przez klientów szykujących się na święta a tuż przy Kauflandzie jest stacja a na niej myjka ;)
Albo korona
Korona, Magnolia, Arkady, Galeria Dominikańska, Pasaż Grunwaldzki to centra handlowe gdzie jest mnóstwo różnych sklepów na zakupy i skupisko ludzi... A Kaufland to tylko Kaufland i wieczorem raczej z okolic przychodzą a nie przyjeżdżają... Takie moje zdanie i nie dla tego że mam blisko tylko to dość rozsądne rozwiązanie i prosta droga. Ale jestem nadal otwarty na propozycje. Dobranoc wszystkim ;-)
Czy w Kauflandzie jest miejsce, żeby sobie usiąść, zamówić kawę i spokojnie pogadać?
Jeśli tak, to jestem za, bo mam bliżej. Ale jeśli mamy piździawkę spod mostu zamienić na piździawkę parkingu to mija się to z celem.
Na Magnolii można zostawić auta na parkingu i pójść coś zjeść, w McSyfie też, ale parking na bank mają mniejszy :P
No to chyba na jedno wychodzi co Magnolia :) I na plus, że nie myją szyb na wyjeździe :P
Dobra... Żeby było oficjalnie:
nieważne już :P