Również pozdrawiam, moja Alfa jeszcze nie była rozgrzana :), a poza tym robiłem Ci miejsce bo widziałem jak się napędzasz :)
Pozdrawiam!!!
Ps. ostatnio coś zaniedbałeś swoją Belle widuję ją na parkingu MEBLE.pl
Printable View
Niebieska 147 RMI z ramkami widziana pod Kauflandem w Dębicy, ok 16. Pozdrawiam.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
pozdro dla Raidera lub jego Zony widzianej chyba w piatek rano skrecala w prawo pod kaprys i objezdzala dookola i pozniej stala na swiatlach od LO do Rynku - pomachalem bo jechalem poprzeczna droga ale chyba nikt sie nie zorientowal :D
EDIT
i chyba Wlodka 147 stala dzis ok 10 na parkingu pod TC z rej VG96 jesli dobrze pamietam
Pawel pewnie zona Łukasza,tez ja ostatnio 2 razy dzien w dzien widzialem.Ona smieje sie z nas swirow i nie bedzie nam machac;)
Dzięki pozdrawiam.
pozdrawiam wlasciciela ciemnej 156 sw mijanego po 12 na staroniwskiej byly lapki w gorze ;)
pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 na blachach RRS... widzianej w środę na Piłsudskiego w Rzeszowie, odmachane.
Pozdrowienia dla kierownika granatowej 159SW z tablicą RZE i klubowymi ramkami widzianej dziś w Miłocinie na wylocie z Rzeszowa.
Pozdrowienia dla 2 widzianych jednoczesnie co rzadko sie zdarza 159 sedany(jeden szary/brazowy z antena CB,drugi czarny na szpyszce)o godz.11:30 na rondzie pod kosciolem Ducha. Wjechaly od Tarnowa jedna za druga na rondo .Czarna byla na obcych tablicach.Jak wyszedlem z Jubilatki pod hydraulikiem stala czarna 147, a za chwile mijalem sie pod szpitalem z szara/srebrna 156 SW FL chyba na ramkach-rowniez Pozdrawiam.
Paweł dbh zauważony dziś na Rzeszowskiej ok 13:15, jechałem kilka samochodów za Tobą od skrzyżowania z Kościuszki później skręciłeś na Rynek. Pozdrawiam.