Maryśka , silnik juz sprzedany:P
Printable View
Maryśka , silnik juz sprzedany:P
Aha. [MENTION=3001]Dziaru[/MENTION] coś tam kiedyś pisałeś żeby sobie pomagać w tych dziwnych czasach itp ;) a tu widzę skupujecie czesci i je po piwnicach chowacie.
No nic- szukam sobie spokojnie dalej.
kurcze , no własnie jak mam zaplecze to tym bardziej mogę pomagać :)
miałes wpadac i jakoś , szukasz tajli gdzie indziej :P
[MENTION=3001]Dziaru[/MENTION] Bo ty chcesz tylko pożyczać części a nie sprzedawać :)
Wpadnę napewno- tym się nie martw.
[MENTION=65780]Seraf[/MENTION] jaki koszt zrobienia glowicy 1.8 8v na nowke mniej wiecej?
Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka
Marycha prawda jest taka że wielu mówi ze kupuje a potem okazuje się ze nikt nie wziął i wylądowało to na złomie .
Nie daleko mnie miał gośc 2,08V alfine , na handel , wszyscy chceli ale nikt nie kupił i gość się wkur** i nagrał filmnik ile sie da wsypać piachu do głowicy i jak silnik długo pochodzi - oczywiście wszyscy go pojechali ....
Wiec w naszym kraju jest wiele krzykaczy a jak przychodzi co do czego to jest gu**** zresztą ten silnik od Serafa miał brać gość ale nagle nabrał wody w usta i przestał sie odzywać ...
[MENTION=3001]Dziaru[/MENTION] Jakoś nie widziałem info na forum że ktoś sprzedaje taki silnik. [MENTION=65780]Seraf[/MENTION] napisał że na handel, odezwałem się do niego na PW i już nie dostałem odpowiedzi. Za to ty za godzinkę piszesz że już sprzedany. Jak chcecie tak między sobą handlować częściami to wasza sprawa-ale się później nie dziwcie że nikt tych aut nie reanimuje- bo wszystkie części skupujecie i chowacie po katach.
rafal_155
Słuchaj patrzyłem i porównywałem w eperze silniki 2,08V ze 155 i 164 2,08V po lifcie i głowice mają takie same ale róznią sie bloki jak sie okazało .... ciekawe:)
Więc Twoja teoria była błędna 605 675 84 numer głowicy , kazdy moze sobie to sprawdzić :)
Maryśka i tak Ci ten silnik nie podejdzie :P Więc możesz mi być wdzięczny ze nie kupiłeś czegoś co Ci nie będzie pasowało :P Po drugie , o tym silniku seraf juz dawno mówil ale byl kupiec który nie kupił .
glowica z aukcji nie podejdzie do 155, takie było pytanie.
maryszkens ale z Ciebie dzieciak, jeśli uważasz, że ktoś może wszystkie części do 155 z rynku skupić i schować do szafy i pod pierzynę.