W piątek o tej godzinie ja odpadam, nie zdążę wrócić ze stolicy ;)
Printable View
W piątek o tej godzinie ja odpadam, nie zdążę wrócić ze stolicy ;)
maniek to byśmy jakoś w kolumnie jechali z Wielunia :D Kamil Ty to coś się wymigujesz mi się trochę tutaj :P a jak twój braciak? Może on ma ochotę wpaść :D
Spoko napisz mi co, gdzie i jak i możemy śmigać.
Nic się nie wymiguję ;) W piątek zajęcia do 15, więc choćbym pękł to nie dam rady dojechać. Jeszcze musiałbym do domu po Alfę jechać, bo się teraz chwilowo Stilo wożę ;)
A brata zapytam czy chętny ;)
Maniek jak chłopaki na 100% ustalą godzinę to się umawiamy i lecimy :D Także do reszty napiszę esesmana czy chętni :)
Kamil ja wszystko rozumiem ;) Ale pamiętaj że Ci nie odpuścimy :P Ta grupa jest jak sekta :cool:
W takim razie czekam na więcej szczegółów i będziemy dalej działać :P
Wiem, wiem, Pawle :D
Fakt, faktem, jeżdżę teraz ponad 170-konnym Stilo, więc może bym zdążył, ale nie chcę prezentów od ITD ;)
No więc tak piętek godzina 18.30 restauracja hetmańska Byczyna http://www.hetmanska.feldman-restaurants.pl/
jak ktoś nie dojedzie na 18.30 bo nie zdąży to nie widzę problemu żeby przyjechał o 19 czy 20;D
Dzisiaj będę tam dzwonił i rezerwował stolik napisze jeszcze czy mamy rezerwację
Panowie stolik zarezerwowany na 8 osób (wejdzie wiecej ) więc zapraszam wszystkich oby było nas jak naj więcej rezerwacja na godzinę 18.30
Paweł liczę na waszą obecność ;) pozdrawiam i do zobaczenia
W takim razie zobaczymy jaki będzie rozwój sytuacji :) Jak coś to numer do Pawła i Mariusza mam.
Kamil wierzymy że dasz radę :-)
to ja już wiadomości powysyłałem tym co widzę że nie zaglądają tu :P tylko kurcze nie mam nr tel. do Łukasza z czerwonej 155, jakby ktoś miał albo mu PW wyślę :)
Także tak: ja na 100% teraz jadę, Mariusz ze mną też(tak myślę :P), Kamil ma dzwonić, a Bartek da mi znać w Piątek :)
Edit: Dominik także zdeklarował się że powinien być ;)
BTW fajnie jakby się Bartek z aparatem pojawił;)