do mnie numer macie, jak cos robicie- piszcie. Ja juz nic nie organizuje, bo zawsze tylko pewniaki to ja, i mat147. Nikt wiecej... Reszcie nigdy nie pasuje termin.
Printable View
do mnie numer macie, jak cos robicie- piszcie. Ja juz nic nie organizuje, bo zawsze tylko pewniaki to ja, i mat147. Nikt wiecej... Reszcie nigdy nie pasuje termin.
Jesli pogoda dopisze, dnia 18.10.2014 tj. Sobota, zapraszam chetnych na spocik pod stary dworzec obok Mc'donalda. Godzina 16:30. jak do polowy tygodnia uzbiera sie z 5 osob, z checia zrobie grilla. Dzielac koszta :)
Jak do tego czasu odbiorę auto i nic mi nie wypadnie to wpadnę
Mogę wpaść :)
MoZna zrobic gdzie indziej grila i przyjechac z gosciami. Zapraszamy :) do środy włącznie czekam na chetnych. Saander wyslij mi swoj nr tel na pw jesli to nie problem.
No jestem czego zaś?Nie ma srania po krzakach:P:P
pierw czytaj ze zrozumieniem chyba ze jezyka swego pieknego ojczystego zapomniales xD
Auto będę miał dopiero we wtorek/środę także ja odpadam :/
No a więc ze spotkania dupa :) :P Panowie jak widzicie na moim aucie kolor bianco polare?:> bo szykuje auto do calosciowego przemalowania lub oklejenia i zastanawia mnie tak owy kolorek. Tylko mysle czy folia- lakier.
a masz 4 kółka odłożone na taką zabawe:>