Używany wydech z 2.4 za 300 zeta, 100 zeta za dopasowanie przez mechaniora, sam wyciąłem zaślepkę i super!Załącznik 232503
Załącznik 232504
Printable View
Używany wydech z 2.4 za 300 zeta, 100 zeta za dopasowanie przez mechaniora, sam wyciąłem zaślepkę i super!Załącznik 232503
Załącznik 232504
ja mam samą rurke wstawioną zprawej strony tylko jak gaz odpuszczam to strasznie turbo zawyje.niewiem czy to wina tego ze niema tłumika czy to że dpf i katalizator w nim jest wycięty
Maciek, to nie turbo wyje, tylko taki dźwięk z tłumika się wydobywa. Miałem tak samo w swojej 159. Mi się to nawet podobało ;)
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
mi się to nie podoba jak się tego pozbyć.ja obstawiam to ze mi wycieli ten katalizator.bo przed usunięciem dpfu tego niebyło
Może nie do końca mój wydech pasuje do tytułu, ale jest to Ragazzon Evo Line.
Zapomniałem tylko zmierzyć średnicę, dopiszę jak zrobię pomiar.
Wygląda to tak:
Załącznik 232698
Edit: Zmierzone i jest 90 mm.
Jak brzmi ten ragazzon w TBI?
Pozdrawiam.
- Rafał
Szału nie ma.
Nie wiem jak brzmiała seria, ale to co jest teraz nie umywa się np do seryjnego wydechu z Merivy OPC.
Coś tam sobie mruczy, na wyższych obrotach nawet coś tam zagra, ale jakiegoś szaleństwa nie ma.
Z drugiej strony nawet mi to pasuje. Po dwóch poprzednich ryczących potworkach odrobina ciszy nie zaszkodzi.
Co panowie powiecie na to ? http://allegro.pl/tlumik-koncowy-l-p...6.html#thumb/1
Jak brzmi przelot w dieslu ? Da się jeździć ?
Jak głośny diesel. Jakby miał wiskozę to by brzmiał bardziej kozacko :>