Chodzi o to , że jak masz bixenona (drogowe na tej samej lampie co mijania) to nie wysterujesz tego tak. A zwykłe ksenony mają drogowe halogenowe osobno i tu bez problemu zamontujesz moduł. Ja tak mam u siebie.
Printable View
Przecież w 159 pomimo bi-xenonów, drogowe na halogenach sa osobno.
159 właśnie nie ma bixenonu.
No jestem jednak przekonany, że ma.
Ma ma.
Ma bixenon, po wł długich światła mijana świecą dużo wyżej i dalej. Gołym okiem to widać.
[QUOTE=Pankuś;1115826]Fotki nie oddają całego efektu. W rzeczywistości wyglądają lepiej:
Załącznik 87205/QUOTE]
zmien sobie te zolte pozycje na ledy.
postojowki led w5w CAN, jak wpiszesz na allegro to wyskoczy ci tego multum - dobrze miec jakis polecony kontakt, mozesz zobaczyc w tym sklepie jeffa (czy jak tam sie nazywal) gdzie kolega pankus kupil swoje smd do halogenow - link gdzies sie przewinal w tym temacie, a jeszcze lepiej podjechac do jakiegos lokalnego sklepu i wlaczyc i sprawdzic czy nie wyrzuca bledu.
Ja spotkalem sie z kilkoma niby pod CAN i blad byl - tez jest gdzies o tym watek i linki do sprzedawcow/aukcji gdzie zarowki dzialaly bez problemu - poszukaj.
Nie polecam tez tych z doklejanym kolkiem z jednym ledem na wprost, to denko czasem potrafi sie odkleic i zapomnij ze je wyjmiesz z klosza lampy...No chyba ze jestes Mac Gyver...:)
Ja kupiłem w ledowym do postojówek i był błąd - choć niby W5W can bus'y, podeszły na szczęście do podświetlania tablicy rej., a z allegro od fosluna, z tego co pamiętam taki nick, do postojówek podeszły bez problemu. Co ciekawe H6W z ledowego do 147 spasowały i nie ma błędu.