A auta z xenonami to jakies gorsze ze mialby to byc problem. W bmw, autach koncernu psa i innych bez problemu zaacza sie xenon przy otwarciu auta
Printable View
A auta z xenonami to jakies gorsze ze mialby to byc problem. W bmw, autach koncernu psa i innych bez problemu zaacza sie xenon przy otwarciu auta
Jakieś pierdoły wymyślacie a standardowe moduły dla większości chętnych są jeszcze niedostępne. Poczekajcie, aż wyjdą wersje finalne i wtedy będzie można się zastanawiać co się komu podoba albo nie, zamiast zaśmiecać niepotrzebnie w chwili obecnej wątek.
Na razie nie będzie migania xenonem, wyświetlania prędkości ani zamykania lusterek.
Pozdrawiam :)
No i spoko, to co jest i tak skutecznie odwraca uwagę kierowcy od drogi :D kostka powstała z myślą o informacji o dopalaniu dpf-a
Porozsyłałem info o dostępności osobom które pisały do mnie na priv.
Jakbym kogoś pominął wszystkie informacje są dostępne po linkiem w sygnaturce: "SPRZEDAŻ"
Pozdrawiam :)
Skoro mamy tu "koncert życzeń", to ja też dołożę swój głos:
Automatyczne składanie lusterek z pilota: TAK
Rozkładanie lusterek po włożeniu kluczyka: TAK
Funkcja "welcome light": NIE
Cyfrowy prędkościomierz: TAK ale razem z numerem biegu dla wersji z automatyczną skrzynią biegów, która wyświetla tylko "D"
Za składanie lusterek dostałem indywidualną wycenę 1 milion zł. Składamy się B-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka