Barus, link nie działa :)
Printable View
Barus, link nie działa :)
Dziś wpuściłem przed siebie w Żywcu kolorystycznie identyczną belle z moją, 156 selspeed.. Pan podziękował i po chwili jazdy pienie błysnął awaryjkami i zawinął na most.. Pozdrawiam SZY 9W.. Ciekawe czy właściciel jest na forum zarejestrowany :)
U mnie działa ;)
Ale Alfa była w takim kolorze:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...010/05/134.jpg
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 z lotką z tyłu, który mrugnął do mnie światełkami pod halą targową Tęcza.
PS. Jadąc wczoraj późnym popołudniem widziałem na moście przy śluzie Zacisze masę aut ewakuowanych z zagrożonych zalaniem terenów. Auta poustawiane były na pasie zieleni rozdzielajacym jezdnie. Wśród samochodów dostrzegłem również srebrną GTV-kę. Jako kierowca tego cuda, serce mi zadrżało na myśl, że Belli mogłoby się coś stać.
Mam nadzieję, że woda, która teraz będzie opadać nie wróci w sile i oszczędzi Wrocław.
*** Dzisiaj we Wrocławiu na Wyścigowej stała za mną czarna, b.ładna 166-tka :)
błysnąłem tylko awaryjnymi ;)
Ktoś stąd ?
*** Od Magnic jechała za mną też czarna 156-tka 2.4 dieselek: DWR14408 - skręciła koło LEONI-KABLE w Wierzbicach (?) - kto to :) ?
Chwalić się, kto chciał zabłysnąć :D ?
(ja nie szalałem, bo nie jechałem sam :P)
Pozdrowienia dla loco145 z którym jechałem w konwoju z Opola do Krapkowic :)
Często na drodze wroclaw-oborniki śl. mijam się z 156 na blachach DWL i ramkach klubowych.
- Ja jeszcze kilka dni latam na czerwonych blachach.
pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 156 mijanej dzisiaj, tj. sobota, około godz. 16 w Legnicy w pobliżu przejazdu kolejowego przy wyjeżdzie na Złotoryję, zdążylem zauwazyc ramki klubowe jednak na identyfikację rejestracji zabrakło juz czasu:) oczywiście były łapki...pomachane...odmachane:)))
Pozdrowienia dla MOJEJ BYŁEJ Alficzki widzianej dzisiaj we Wrocławiu na ul. Lotniczej :):):)