Widze ze ciągle są problemy z kotowiczem
Widocznie papra się jeszcze bardziej
Od naciągania na części po czas obsługi
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Printable View
Widze ze ciągle są problemy z kotowiczem
Widocznie papra się jeszcze bardziej
Od naciągania na części po czas obsługi
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
No niestety... Kotowicz już niech sobie mechanike odpuści szkoda nerwów na niego.
kolega w skórzewie nie chce już robić starszych aut jak powiedział od 2006 w górę
No nieźle. Kotowicz schodzi na psy. Kiedyś mi 2x popadł. Kroil i widzę ze kroi rowno. Podziekowalem mu za obsługę jak za założenie dolnej osłony zazyczyl sobie 90zl. Innym razem nabiałem klime. To tak nabil ze gazu nie bylo a kompresor non stop na wysokich obrotach chodził. Po tym zacząłem serwisowac u Nagorskich. Ale to było 6 lat temu.
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
Witam, czy jest ktoś kto będzie w stanie założyć sprężynę od pedalu sprzęgła wraz z tymi plastkami.
Oczywiście nie za darmo :-) aso dopiero mam umowione na czwartek, kotowicz spierd... i dlatego poszukuję Fachmena :-)
Jedź do kotowicza.. tylko uważaj żeby pedał sprzęgła Ci nie wjechał w podłogę. Kotowiczowi nawet nie dam kosiarki do naprawy. Matacz, oszust, idiota
Ja sobie chwalę Nagórskich, miałem u nich 3 Alfy i zawsze odjeżdżałem zadowolony. Jeśli coś wychodziło więcej w trakcie to zaraz miałem telefon :)
To witaj w klubie bo mi też. Impreza z robocizna ok 1150zl ale za to teraz chodzi jak nowe. Oby Ci pedala nie spierdolil bo jest nie do naprawy. Oczywiście cena to pedal sprowadzany z Turynu bo u nas nie maja do tego cala reszta tzn. Sprężyna, slizgi, plastki itd, w tej cenie robocizna 360zl po wymuszonym rabacie 10% :-) na pocieszenie auto umyli :-)
Jak wygląda sprawa z olejem+filtry + rozrząd do MiTo. Komu zostawić auto? Kotowicz raczej odpada.