-
wczoraj kupilem jakies uniwersalne w TESCO i lipa. Z tylu na 450mm pisalo, ze pasuje do 159 chociaz mi cos nie pasilo ale sobie mysle skoro pasuje to wezme. Druga kupilem 600 mm bo 580 mm nie bylo. Lipa wole nie ryzykowac wymiana szyby. Niby sa otwory w ktore wchodza ale sie nie zablokuja i moga sie zsunac. Zbierac zbieraja dobrze ale od kierowcy musialem zamontowac w odwrotna strone bo normalnie nie przylegala do szyby:D. Jak to mowia chytry placi dwa razy
-
Piotrek nie wiem ile płaciłeś mam zniżki na kolege w dakolu (gdybyś coś potrzebował pisz) ja kupiłem właśnie tam za ok 40 zł przód płaskie jakiś polski producent i jest ok nawet dają rade.
-
nie no ja tez kupilem polskie motgumy za ok.45 zl. W tesco byly niemieckie Alca za ok.44 zl z adapterem(19 zl wycieraczka+6 zl adapter) ale chcialem to cos sprobowac TopDrive :D. Wykorzystam gumke na tylna wycieraczke przynajmniej:D
-
Witam,
mailem boscha i valeo i wielkie G... Z tych wycieraczek. Kupa kasy a nic nie warte. KupiÅ‚em potem nogetti i tez skrzeczaly po szybie. Ale zrobiÅ‚em jeden myk mianowicie w każdej wycieraczce odwróciÅ‚em o 180 stopni gumy i nastaÅ‚a bloga cisza, ani nie skaczÄ… po szybie, ani nie piszczÄ…. Używam już od okoÅ‚o 4 miesiÄ…ce w odwrócone í ½í¸„
-
Ja zawsze kupuje OXIMO i są super, cicho pracują a wycierają lepiej jak bosch i inne wynalazki firmowe. Cena 48zł za 2szt do 159. Śmiech na sali a jaka frajda.
-
Co do wycieraczek to polecam Motgumy. Odradzam Valeo. Albo na takie trafiłem albo nie wiem, w każdym bądź razie gówno jakich mało i więcej od nich nie kupię.
-
693 464 600 za 49zl gościu przywiezie nowki dedykowane na cały slask pod dom wycieraczki oximo . Kupiłem i polecam :) tylko mówcie że jesteście z forum Alfy to przywiezie gratis
Ma też inne rzeczy do AR na e-wycieraczki.pl
-
a Zagłębie też obsługuje ?
-
-
a tyl sw mo ?
wiela kpl przod i tyl sw ?