ogarnalem ;) problemem okazala sie przeplywka. Teraz smiga jak szalona tym bardziej ze to Selespeed :)
A nad Sosine wybieram sie, trzeba sie wkoncu zapoznac z Alfaholikami "Alkoholikami" :P
Printable View
ogarnalem ;) problemem okazala sie przeplywka. Teraz smiga jak szalona tym bardziej ze to Selespeed :)
A nad Sosine wybieram sie, trzeba sie wkoncu zapoznac z Alfaholikami "Alkoholikami" :P
Tomek myślałem nad tą Sosiną 9 ale Ania ma wtedy szkołę, a poza tym bez Ciebie nie jadę:P
Ja moze pojade ale dopiero wyrobie sie po 15:00 gdzies bo mam na rano do pracy :P
---------- Post added at 13:17 ---------- Previous post was at 13:16 ----------
tak wiec tam moze bede na 16:00 ale to jeszcze bedzie temat to obgadania z Marta :D:D
Wybiera sie ktos nad Sosine na spota 9 pazdzierwnika oprócz mnie i LOtka?
Chłopy ruszmy sie i pokazmy ze po KCH tez smigaja AR :)
Wkoncu Sosina jest nie daleko :)
Jak by cos to podaje termin i godzinke chociaz juz jest temat moze ktos czytał ale podam
SPOT 9 PAZDZIERNIKA godz.13:00
Planowany Grill i integracja :)
Tomek jak na razie to tylko my z KCH pokazujemy się na spotach:P a szkoda bo jak jeżdżę po Chrzanowie i Libiążu to dużo AR śmiga i niektóre nawet oramkowane, a na spotach zawsze tylko 2:D
Spokojnie teraz jeszcze kolega Krolik z nami pojedzie i moze jeszcze jego brat tak wiec nas bedzie juz wiecej :P:P
Co do drogi ok włacze GPSa chyba ze kolega zna tam droge to nas poprowadzi :D:D
Nad Sosina byłem tylko raz ale to było dawno i jeszcze w nocy :D:D
P.S
Kolego Krolik nie wiem czy sledzisz tam temat ale chyba bedzie komp i FES tez sie znajdzie kolega bocian bedzie miał tak wiec moze wykasuje to i owo kazdemu jak go ładnie poprosimy :D:D a jak nie to GT mu sie spali i koniec :P:P:D:D
Tomek nie mów a palącej się Alfie:D
Jakiej Alfie przepraszam bardzo ????
Piszesz o swojej 156 2.0 TS taka jaka ma kolega Krolik a taka jaka Tobie sie spaliła podczas orszaku u Piotrasa :D:D
Spokojna Twoja rozczochrana nie pisne ani słowa na ten temat :D:D
Zreszta poco kolege mam stresowac ze kiedys pieknego dnia spali mu sie jego ukochana Alfa poco to nie ładnie tak :D:D
Co tam zatajacie ? ;d Chetnie sie dowiem kiedy sie moze spalic moja alfa ;p Pfuuuu niech sie niegdy nie pali ! Jak mnie zdenerwuje to sam ja podpale.
A co do kompa to spoko, ja jutro rano bede mial kabelek takze jak uda mi sie wszystko poustawiac to tez wezme kompa.
A to fajnie jak bedziesz posiadał takie cudo sprzyda sie w okolicy :)