-
Cytat:
Napisał
www156
Na ponadwymiarowe.
dokładnie.
A to co jest w tej ogólnej sytuacji zadziwiające, to aby odebrać taki zwykły list z UP trzeba okazać dokument tożsamości i podpisać odbiór - bez tego nie wydadzą... I nie może go odebrać sąsiadka, chociaż w innych okolicznościach (np. pozostawienie naszego listu w jej skrzynce, albo właśnie zostawienie przesyłki na schodach) jest zupełnie odpowiednia.
Instytucja PP nigdy nie przestanie mnie zadziwiać.
-
Ojciec odebrał mi kalendarz:) Ja nie mogłem praca na 14... A kalendarz to bajka, bardzo mi się podoba :) Dziękuję i pozdrawiam organizatorów przedsięwzięcia.
-
Ja także dzisiaj odebrałem swój kalendarz :D szkoda tylko ze róg był zagięty ale teraz leży pod książkami i się prostuje, mam nadzieję że to pomoże.
-
dostałam kalendarz wczoraj, jest piekny! solidne wykonanie, i przedewszystkim przepiekne zdjecia, gratuluje wlacicielom Alfek ze to ich Alfy wystapily w tak udanym projekcie:) dziekuje serdecznie:):)
-
U mnie poczta sąsiaduje z parkingiem marketu. Wyjazd z parkingu od strony poczty został zagrodzony, myślałem, że przez święta, a dzisiaj już tego ogrodzenia nie było :P Zgaduję, że to po to, żeby pocztowe tiry nie miały problemów z wjazdem/wyjazdem. Ktoś zrobił wszystko, żeby te listy w tym roku dochodziły na czas :)
-
dzięki za kalendarz, tez wczoraj otrzymałem, fajny prezencik na święta!!! jeszcze raz dzięki i Wesołych:)
-
Świetny kalendarz! Bardzo dobrze wykonany, extra zdjęcia, niektóre naprawdę kopią po d**ie. Brakuje tylko foty busso, GTV, 166 i wnętrza 156;) Poza tym naprawdę dobra robota.
-
-
A ja mam nadzieję, że 15 sztuk dla Lublina dojdzie bez problemów, bo przekonam się o tym dopiero 28.12 jak tam z domu wrócę :)
-
kalendarz naprwdę robi wrażenie, jest świetny no i przypomnienia przy niektórych datach - święta itp. naprawdę dobra robota.