W fiacie Stilo można sobie takie cuda wianki rzeźbić, ale w alfie najzwyczajniej nie wypada...
Generalnie druciarstwo - co nie ma dostepnych oryginalnych albo dedykowanych zamienników termostatów?
Printable View
W fiacie Stilo można sobie takie cuda wianki rzeźbić, ale w alfie najzwyczajniej nie wypada...
Generalnie druciarstwo - co nie ma dostepnych oryginalnych albo dedykowanych zamienników termostatów?
Nie będę się kłócił, bo to nie ma sensu, wiem co działo się w poprzednim temacie, nie ma w tym żadnego druciarstwa, raptem jedna opaska więcej, straszna mi różnica stilo a 156, tym bardziej gdyby nie fiat to w alfie tego silnika by nie było.
Druciarstwo czy nie ważne, że działa. Jak ktoś ma obiekcję niech kupuje oryginał.
Panowie, co myślicie o tym - http://allegro.pl/termostat-alfa-fia...890796670.html
też go wczoraj oglądałem i wydaje mi się tani. Nie wiem czy to nie jakaś podróba. Pytałem u mnie w mieście 320 zł za verneta i trochę więcej za Bechra. Ja zdecydowałem się póki co na patent i działa prawie idealnie gdyby nie to że nowy temostat który kupiłem ciut za szybko się otwiera.
No właśnie o to chodzi że tani :) Jeśli to prawdziwy Ricambi Originali to chyba warto! Nie wiem czy go nie kupię.
kup i podziel się opinią.
Kolego masz inny silnik i inny termostat dlatego inna cena. chociaz sklep swoj narzut rowniez ma.