Dzięki.
Printable View
Dzięki.
5zł :-)
a za reszte różnicy w kosztach geo kup też coś i sobie
no i kobicie jakiego redsa abo co tam lubi
Koledzy
Dzisiaj po ponad pół roku zemściłem się na tylnej piaście. Coś mi czasem huczało. To znów przestawało itd. Kiedy mechanik smarował mi prowadnice zacisku zapytałem jak z tym moim łożyskiem. No i mówi, że tragedii nie ma ale i cudów też. Więc zakupiłem SNR-a za coś ponad 300zł i dzisiaj wymieniłem. Ależ ulga w środki !!!!!
Nie ma co sie ociągać ze zmianą i polecam SNR-a. Podobno idzie jako oryginał i ja potwierdzam, bo to co wymieniłem było oryginal SNR
Zobaczę ile wytrzyma??? To wytrzymało prawie 157000 km
157 000 to w sumie nie dużo. Ja wymieniłem jedno przednie na SNR i również wszystko w porządku. Kupione w ASO w pudełku ricambi orginali, ale bez fiatowskich znaczków... :)
207tys i dalej rosnie. snr polecacie??
znALAzlem snr za 325 zl na rufus.pl :)
Przód jak nic, tył 30 zł droższy :)
z drogiej strony ciekawe czy to naprawde jest snr i w pudelku bedzie skf hehe czy to nie jakies chinskie badziewie.jak bede na dniach zamawial to zadzwonie tam i sie pytne . cena jest jak najbardziej ok he u mnie w miescie za ta sama czesc chca 540zlociszy o aso nie wspominajac he tys zl za czesc i 300zl za wymiane nie wspominajac o aso -tys zl za czesc i 300zal za wymiane
No ja... W maju za SNR zapłaciłem 8 stów! :mad: