Stara nuda - Google rządzą ;)
Printable View
Stara nuda - Google rządzą ;)
witam ja dowiedziałem się o was szukając zderzaka do mojej Alfy 156 i trafiłem na wasze forum czytając wasze posty zobaczyłem że wiele ciekawych rzeczy można się tu dowiedzieć więc postanowiłem się zarejestrować...super sprawa to wasze forum gratki dla założyciela pozdro i szerokości.
ja z wyszukiwarki, wystarczy cos konkretnego wpisac na temat Alfy i samo wyskakuje...:D
google -> "forum alfa romeo" :)
Google oczywiście! W końcu dzis to główne źródło informacji na każdy temat ;)
Ja dość nietypowo bo jestem przyszłym ale pewnym nabywcą Alfy 156 Jtd...kwestia miesiąca do trzech na max...odkupuję ją od bardzo bliskiego znajomego....syna , autko do popracowania ale mam doświadczenie. Miałem kiedyś Taunusa dziobaka , fantastyczne autko ale w czasach gdy je posiadałem nie było neta , zamienników itd...To drugie autko w rodzinie więc będzie czym jeździć po części . Auto kupuję ,,sercem,, a nie rozumem więc jestem świadomy problemów itd..ale dla tego wchodzę na to forum by czerpać ze składnicy doświadczenia kolegów bardziej doświadczonych w tej marce.
Pozdrawiam Piotr
Dodano po 5 minutes:
No i się przywitałem nie tu gdzie trzeba....o forum dowiedziałem się od poprzedniego właściciela Alfy...
Hej
Na forum trafiłem dzięki mojemu dobremu znajomemu (Zabekmj23) który był posiadaczem pięknej alfy 159 (black) a teraz ja nim jestem :D oraz wizytówka za szybką pchnęła mnie dalej do Was.
Alfa jest piękna, przez ponad dwa lata przyglądałem się jej z bliska jak kumpel przyjeżdżał do pracy. Nie sądziłem że będe ją kiedykolwiek miał, ale trzeba mierzyć wysoko i proszę.. udało się.
Autko dopieszczone, zadbane na maxa - nie zamierzam tego zaprzepaścić.
W tym aucie czuje się jak ..."ktoś wyjątkowy"... poprawia mi samopoczucie gdy do niego siadam..ale dosyć tego bo żona będzie zazdrosna :)
Pozdrowienia dla Ciebie Majk
i wszystkich forumowiczów
Taki_one
No to witamy ;) i dbaj o auto ;)
Witam wszystkich :)
Jestem, a może raczej byłem posiadaczem passata b5fl... moja niunia niestety trafiła na miłą panią co nie zauważyła że znajduje się na podporządkowanej i jakoś tak się pocałowaliśmy. prawie 4 lata mojej ciężkiej pracy, miliona modów... miłości mojej poszłoooo... :(
alfaholicy... coś kiedyś jakąś wlepe bądź ramkę pod tablicę zauważyłem :) zresztą jak każdy fan motoryzacji zerkam na fajne furki i często należą one i ich właściciele do grup zorganizowanych :)
a jestem tutaj ponieważ doszedłem do wniosku iż czas zmienić markę auta a moje serce bije mocniej jak ujrzę 159 :)
reasumując, szukam auta i jestem w 99% na alfe 159 :)
pzdr
Witam.
O forum wiedziałem od dawna, jednak na dobre zainteresowałem się nim gdy postanowiłem kupić 156.
Wybrałem się obejrzeć jedną 156 która stoi na sprzedaż na forum i ma opisany temat na 8 stron.
Felgi 17, hidy, przyciemniane szyby, wielkie głośniki itp.
Na zdjęciach bardzo fajna.
W rzeczywistości, samochód cały malowany na około, nawet dach. Zawieszenie napieprzało, tarcze krzywe, łożyska huczały itp.
W dodatku okazało się że cały spód auta jest zarzygany olejem a podłogi już praktycznie w ogóle nie ma.
Myślałem że na forum pasjonatów można kupić coś sensownego, tym bardziej że nie była wystawiona jakoś tanio..
Nie będę linkował ogłoszenia ani tematu do tego auta na forum, niech gościu sprzeda jak znajdzie kupca.
W efekcie tego jeszcze tego samego dnia znalazłem na olx V6 i jeszcze na wieczór kupiłem :D
Ponarzekałem, ale to tak dla innych na tym forum. Temat w dziale "nasze belle" to żadna gwarancja stanu auta.