Wszystko będzie pasowało, trzeba będzie tylko ewentualnie pomyśleć chwilę jak spasować:)
Wszystko będzie pasowało, trzeba będzie tylko ewentualnie pomyśleć chwilę jak spasować:)
To jednak angole nie są tak głupi za jakich ich mam:D
a co dalej po wtryskach...jeden mod pociąga za sobą kolejny ;)
Ciśnienie paliwa, świnia albo SA itd, itd...:D
no to mi podpowiedziałeś :p...Ciśnienie paliwa=pompa tak? a świnia to co :D??? itd...
Pompa, regulator ciśnienia, świnia to komputer, tzw. piggyback;) Albo kompletnie nowy komp. Czyli jak zwykle, zmienisz jedną rzecz to po niej dochodzi 5 nowych do zrobienia, i tak cały czas:)
Generalnie jeśli na listwie masz ciśnienie paliwa 3bar, to nic nie trzeba zmieniać. Większe wtryski przy tym samym ciśnieniu dają więcej wachy. Co do stand alonów - chyba obecnie najtańsza i najlepsza w stosunku cena/jakość + support opcja to polski EMU ze stajni ecumaster. Za 2000 masz komputer pełen bajerów z kontrolerem sondy afr i pewnie milion innych. Jak się uprzesz, na ecumasterze też to postawisz w trybie fuel implant, ale nie wiem jak z iskrą w twin sparku.
Panowie ma ktoś używany korektor siły hamowania na zbyciu? Zależy mi na czasie.
I co sądzicie o zamontowaniu w jego miejsce czwórnika? Bo mi się wydaje, że mogą wystąpić problemy zimą na zakrętach..
ja mam wywalony korektor siły hamowania, nie mam abs i jest spoko w zimie, nawet nie najgorzej tylko trzeba na zakrętach w granicach rozsądku bo czasem lubi podciąć jak się przedobrzy.....